Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ο Φιλιππίδης έτοιμος για τον τελευταίο δυνατό αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Συνάντηση στο Κλερμόν Φεράν στον αγώνα του Ρενό Λαβιλενί θα έχουν την Κυριακή (25/2) ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη στο επί κοντώ.

Στην γαλλική πόλη θα βρίσκεται και ο Κώστας Φιλιππίδης, στον τελευταίο του αγώνα πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ. Ο πρωταθλητής μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς στη διάρκεια της σεζόν έχει ξεπεράσει τα 5,85 μ. και έχει δείξει σταθερότητα σε μεγάλα άλματα, γεγονός που τον χρήζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, στη διοργάνωση του Μπέρμιγχαμ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ θα κάνει στο Κλερμόν Φεράν τον έβδομο αγώνα του στη σεζόν.

Στο Κλερμόν Φεράν θα αγωνιστούν μεταξύ άλλοι οι Ρενό Λαβιλενί και Τιάγκο Ντα Σίλβα, δύο αθλητές που θα είναι πρωταγωνιστές και στη διοργάνωση της επόμενης εβδομάδας.

Ο Φιλιππίδης μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα θα ταξιδέψουν την Δευτέρα για το Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να μπουν σε ρυθμούς πλέον Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00