Νικόλ Κυριακοπούλου: "Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί"

Σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της, στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν.  Έγινε με το…καλημέρα ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό δε δίστασε να τοποθετήσει τον πήχη  στα 4.77 μ., προκειμένου να σημειώσει νέο – κατά πέντε εκατοστά - πανελλήνιο και φυσικά την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση η Νικόλ Κυριακοπούλου, αγωνιζόμενη στη Ρουέν της Γαλλίας έδειξε περίτρανα, πως είναι σε καλή κατάσταση.  «Ακόμη δεν είμαι όπως θα ήθελα, τουλάχιστον στο κομμάτι που έχει να κάνει με την τεχνική. Η τρίτη προσπάθεια στα 4,77 μ. ήταν πολύ καλή. Στον αγώνα έβαλα μαλακά κοντάρια γιατί ήθελα πρωτίστως να μπαίνω σωστά στην βαλβίδα. Παρόλα αυτά ενώ έτρεχα σωστά η τοποθέτηση δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα. Μπορώ να πω όμως πως το ευχαριστήθηκα», είπε η τρίτη επικοντίστρια της σεζόν παγκοσμίως και σχολίασε για την απόφαση της να πάει από το 4,67 μ. στο 4.77 μέτρα: «Δεν μου καθόταν καλά ούτε το 4,73 μ. ούτε το 4,75 μέτρα. Ήθελα από νωρίς να μπω στα δύσκολα. Κι ένα άλμα στα 4,77 θα μετρούσε πολύ για μένα. Νομίζω πως θα έχω την δυνατότητα να το κυνηγήσει στους επόμενους αγώνες».
Αναφορικά με τους στόχους της στη σεζόν, είπε: «Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και πάντα έχουν να κάνουν με το μετάλλιο. Προχωράω με σταθερά βήματα και κοιτάζω κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σίγουρα ο απώτερος στόχος είναι να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην διοργάνωση της Πράγας».

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

3o Evrytania Trail Races - 22/06/2024

3o Evrytania Trail Races - 22/06…

Ιουν 22, 2024 Rate: 0.00