ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 4ος Δρόμος Επισκοπής- Ιεράς Μονής Αγκαράθου 5.,5 χλμ. τρέξιμο πεζοπορίας και ποδηλασίας

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης το Δήμου Χερσονήσου και την Ιερά Μονή Αγκαράθου -διοργάνωσαν  τον 4ο Δρόμο Επισκοπής- Ιεράς Μονής Αγκαράθου 5.,5 χλμ. τρέξιμο πεζοπορίας και ποδηλασίας. Επίσης μικρό αγώνα 1.500 μ. στην διαδρομή Επισκοπή- Σγουροκεφάλι ,Δέκα ποδηλάτες ξεκίνησαν απο το κέντρο του Ηρακλείου ήρθαν στην Ι.Μ. Αγκαράθου και επέστρεψαν, Επίσης απο το Ηράκλειο μέχρι την Ι.Μ. έτρεξαν για προπόνηση ο πρωταθλητής Παντελής Καμπαξής- Μαυρικάκης Ανδρέας και Μακλούρτεν Ντέιβιντ.

Όλοι οι αγώνες είχαν μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ως αναμνηστικά δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Οι εκδηλώσεις έγιναν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 ενώ στο τέλος των εκδηλώσεων και στην Ιερά Μονή Αγκαράθου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ,ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την παραδοσιακή φασολάδα και άφθονο κρασί.


Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα του αγώνα του ήταν χορηγία στο περιφερειακό Ιατρείο Επισκοπής. Με σλόγκαν Τρέχω για την υγεία μου... στηρίζω το Ιατρείο ....

Συνδιοργανωτές ήταν:
Οι Πολιτιστικοί σύλλογοι : Επισκοπής - Σγουροκεφαλίου - Γαλίφας - Σταμνιών Σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Επισκοπής Κίνηση πολιτών Επισκοπής, Σύλλογος Γυναικών << ΕΡΓΑΝΗ >>Γ.Σ. Ατρόμητος Επισκοπής.

Επίσης τιμήθηκαν οι κάτωθι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για τις επιτυχίες τους τον χρόνο που μας πέρασε.

1. ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Συμμετοχή στα παγκόσμια πρωταθλήματα α) Κολοράντο Αμερικής 100 μίλια σε βουνό και Τζέτα Εμιράτων 100χλμ επίσης.

2.ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ: Συμμετοχή και διάκριση στους Μαραθώνιους Θεσσαλονίκης -Λεμεσού και Αθηνών

3.ΜΑΡΚΑΚΟΥ ΣΤΕΛΛΑ: 1η νικήτρια στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου και 1η Ελληνίδα στον Φειδιπίδιο δρόμου ΑΘήνα-Σπάρτη 246 χλμ.

4.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ: συμμετοχή στον Φειδιπίδιο δρόμο 246χλμ στον Μινωικό άθλο 140 χλμ και σε αγώνα 24 ωρών στην Αθήνα τρέχοντας 178 χλμ.

5.ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ αθλητής του συλλόγου μας με πρόβλημα στην καρδιά για συμμετοχή στον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης και Κνώσιο δρόμο.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν για την προσφορά τους το τμήμα εθελοντών Σαμαρειτών Ηρακλείου ,την Ελληνική Αστυνομία το ΕΚΑΒ και όλους τους συμμετέχοντες. 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7th Lycabettus Run

7th Lycabettus Run

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Salewa Rogkas

Salewa Rogkas

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα