ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 8ος Παγκύπριος και 18ος Διεθνής Ετήσιος Ανοικτός Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee – Pizza Papa John’s

Η ΚΟΕΑΣ, το ΓΣΖ και το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», διοργανώνουν τους πιο πάνω αγώνες 8— Παγκύπριος και 18— Διεθνής Ετήσιος Ανοικτός Ημιμαραθώνιος PokkaCoffee- PizzaPapaJohns και τους Διεθνείς Αγώνες Δρόμου 5km, 2km, 1kmστην πλατεία Δημοκρατίας στα Περβόλια Λάρνακας την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

Οι εκκινήσεις των αγώνων 21.098m, 1km, 2km, 5kmθα γίνει στις 10:00 πμ ενώ οι αριθμοί θα παραδίνονται από της 08:30 - 09:50.., στο Σωματείο Δυναμό Περβολιών.

Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαίδη και είναι αφιερωμένη στους αθλητές του ΓΣΠ Άδωνη Θεοχαρίδη και Ιωάννη Φαραζή.

Οι εγγραφές των Διεθνών αγώνων δρόμων Pokka Coffee και Pizza Papa Johnsθα γίνονται μόνο στο www.periclis.com.cv μέχρι τη Πέμπτη 22/01/15 και ώρα 12:00 τα μεσάνυκτα. Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται και το Σάββατο 24/01/15 από τις 17:00 έως 19:00 στο Δημοσιογραφικό χωριό. Τα κοστολόγια των αγώνων είναι €10 για τα 21kmκαι €5 για τα 5kmενώ επισημάνεται ότι ισχύει για όλους τους αθλητές, συλλόγους και σωματεία. Η συμμετοχή στα 2km -1kmείναι δωρεάν.

Όλες οι λεπτομέρειες διαδρομή, εγγραφές, στάθμευση στην ιστοσελίδα www.periclis.com.cy

Επίσημος χορηγός είναι ο Pokka Coffee και η Pizza Papa Johns.

Χορηγοί ο ΚΟΑ, τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αγρός.

Υποστηρικτές: ΚΟΕ, ΟΠΑΠ, ΟΝΕΚ, Cyta, Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών και Κιτίου. Συνεργάτες είναι η Κοινοτική Αστυνόμευση Κιτίου και η Δυναμό Περβολιών, Ποδηλάτες, MEGA BET PLUS, Δήμου Ιδαλίου Ποδηλάτες, Σχολή Χορού Καροτσέρι, Reaction, ΣΥΚΑΝΑ Λάρνακας, Ποδηλατικός Όμιλος Άγιος Μνάσων, Iliopoulos Team MUAY THAI Larnaca Pervolia, Kite sufing Pervolia club, Lets do it Cyprus Faros cycling club, Περιφερειακό Γυμνάσιο Κιτίου, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Υπουργείο Άμυνας, ΓΣΠ, ΓΣΟ, ΓΣΖ, ΓΣΠρ., ΓΣΚ, ΓΣΕ, Σωματείο Εθελοντών Σιας, Ζήνωνας Καλαθόσφαιρα, Peaceplayers Κιτίου.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο αθλητικογράφος και επίτιμο μέλος μας κ. Αχιλλέας Γεωργιάδης.

Όλοι οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη ή με το δελτίο υγείας του ΚΟΑ.

Για πληροφορίες Σωκράτης Σωκράτους , Πρόεδρος 99 411411 και Κώστας Χειμωνής Έφορος εκδηλώσεων 99 528602.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι