Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ο Σύλλογος δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, τηρώντας το έθιμο του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο περιαστικό δάσος της πόλης, στην "κορυφή Γιαννούλα"

Ο Σύλλογος δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, τηρώντας το έθιμο του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο περιαστικό δάσος της πόλης, στην "κορυφή Γιαννούλα", στο υδραγωγείο πάνω από το Ασβεστοχώρι, την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 40 μέλη του Συλλόγου μας, παρά το δριμύ ψύχος (-4ο C), που επικρατούσε. Την πίτα έκοψαν οι μεγαλύτεροι παρόντες συναθλητές μας Σταμάτης Στεργιάδης και Άλκης Μαρτινίδης, που μας οδηγούν στους δρόμους της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της πραγματικής φιλίας. Οι δύο τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά από τις δύο βασιλόπιτες ήταν ο Ευθύμης Ζαχαρόπουλος και ο Στέφανος Τσιρτσιμάλης.
Παράλληλα η χαμογελαστή παρέα του Συλλόγου μας φύτεψε και στόλισε στον χώρο το χριστουγεννιάτικο έλατο, που φιλοξενήσαμε για δύο εβδομάδες στο γραφείο μας για τις ημέρες των εορτών.
Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους συναθλητές δρομείς καλή χρονιά με δύναμη και ωραίους αγώνες στις πόλεις και στα βουνά της πατρίδας μας, καθώς και στο εξωτερικό για το νέο έτος 2015.
 
Το ΔΣ του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00