ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Σ.Δ.Υ Μεσσηνίας με πολυπληθή συμμετοχή βρέθηκε την Κυριακή 21-12 στο Καστόρι

Ο Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας με πολυπληθή συμμετοχή βρέθηκε την Κυριακή 21-12 στο Καστόρι ένα καταπράσινο ορεινό χωριό στον Ταΰγετο με πλούσια βλάστηση φαράγγια , ποτάμια που είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Λακωνίας για τον 2ο ορεινό ημιμαραθώνιο 22.400μ που ξεκίνησε και τελείωσε στο Καστόρι 440μ υψόμετρο φθάνοντας στο ψηλότερο σημείο του αγώνα στα 1407μ .

Ο αγώνας ήταν υπο την αιγίδα του αθλητικού οργανισμού Σπάρτης και της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας. H διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος της, αποτελείτο από μονοπάτια τα οποία βρισκόταν στην καρδιά του Ταϋγέτου ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση από καστανιές ,έλατα ,ρυάκια που σε ανάγκαζε να ζεις μοναδικές στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης της φύσης παρά την προσπάθεια που κατέβαλες για τον αγώνα.  

Ήταν μία εξαιρετική οργάνωση με πολλούς εθελοντές σε πολλά και δύσκολα σημεία της διαδρομής, ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον με υπέρβαση στη φιλοξενία . Μετά τον αγώνα αρκετά μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο σπίτι της Μαρίας και του Παναγιώτη και γεύτηκαν καταπληκτικά εδέσματα και άφθονο κρασί αντάξια της τοπικής φιλοξενίας . Είναι σημαντικό να επιβραβεύσουμε την μεγάλη πραγματικά προσπάθεια για να φτιαχτεί και να διατηρηθεί ο αυτός ο αγώνας.

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι