ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου εδώ και λίγες ημέρες είναι πλέον γεγονός για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού στην Κρήτη. Μια ομάδα ανθρώπων με διαφορετικές κοινωνικές, επαγγελματικές και ηλικιακές αφετηρίες αλλά με ένα κοινό χόμπι, το τρέξιμο , αναζήτησε  συλλογική διέξοδο έκφρασης. 

Άλλοι ζουν με αυτό από την εφηβεία τους κιόλας, κάποιοι το γνώρισαν στα νεανικά τους χρόνια ενώ δε λείπουν και εκείνοι που ανακάλυψαν- όντας και ούσας οικογενειάρχες -ότι τους "γεμίζει". Όλοι τους λάτρεις του πιο απλού αθλήματος, το οποίο όμως κρύβει ανεξάντλητες εμπειρίες, εφόσον συνδυαστεί με έναν βασικό παράγοντα, την υγεία μας. Αυτές οι δρομικές ανησυχίες αποτέλεσαν την αφορμή για την ίδρυση -και στο Ηράκλειο- του Συλλόγου Δρομέων Υγείας (Σ.Δ.Υ.Η).

 

   Με την υπ' αριθμ. 367/2014 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου αναγνωρίσθηκε η ίδρυση του σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», με έδρα τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, με σκοπούς, σύμφωνα με το από 11/10/2014 καταστατικό του, αποτελούμενο από είκοσι εννέα (29) άρθρα :

 

-Την εξάσκηση, καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού για όλους (ατομικού, ομαδικού, μαζικού και λαϊκού) και ιδίως των αγωνισμάτων δρόμου (τρέξιμο, τροχάδην, αντοχής, ημιαντοχής δυναμικό βάδισμα, μαραθωνίου δρόμου και υπεραποστάσεων)

-Την δια βίου άσκηση για υγεία

-Την σύσφιξη των σχέσεων και την ανάπτυξη κοινής δράσης όσων ασχολούνται ή είναι φίλοι του αθλητισμού ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου

-Την καλλιέργεια και ανάπτυξη φίλαθλου πνεύματος και αθλητικής παιδείας

-Την ενίσχυση της άμιλλας καθώς και του αισθήματος κοινωνικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης.

 

  Η προσωρινή διοίκηση του Σ.Δ.Υ.Η απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Μανελάκη-Πρόεδρος, Αλέξανδρο Μαυράκη-Αντιπρόεδρος, Ηρόδοτο Μυλωνά-Γραμματέας, Γιώργο Μανιάτη-Ταμίας, Χρήστο Κώνστα-Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Ελένη Γυφτοπούλου-Μέλος ,Γιάννη Αμανάκη-Μέλος.

Σκοπός των μελών του συλλόγου είναι να μεταδώσουν την αγάπη τους για το τρέξιμο και ταυτόχρονα να βοηθήσουν ώστε να συνδυαστεί με την βελτίωση της υγείας. Για να συμμετέχεις και εσύ σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας δρομέας ή να έχεις διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα ως ερασιτέχνης. Ούτε καν να αγαπάς το τρέξιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να θέλεις να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στη διαδρομή. Σε περιμένουμε στο Σ.Δ.Υ.Η!

Περισσότερες πληροφορίες

e-mail : info@sdyher.gr

Τηλ : 6977690818

Ιστοσελίδα : www.sdyher.gr

Σελίδα στο Facebook : www.facebook.com/sdyher

 
 
 

Καλεντάρι

Rogkas - Ακύρωση

Rogkas - Ακύρωση

Απρ 25, 2021 Rate: 0.00

KISSAVOS MARATHON RACE 2021 "Ευάγγελος Κουμπάρος" - Αναβολή

KISSAVOS MARATHON RACE 2021 …

Απρ 25, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα