Ν.Αφρική, Αιθιοπία, Πορτογαλία και Κύπρος υποδέχονται τους πρωταθλητές μας

Σε…ξένες πολιτείες θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, αρκετοί Έλληνες πρωταθλητές. Το θερμό κλίμα της Ν. Αφρικής, επέλεξε ο Λυκούργος Τσάκωνας για την δική του προετοιμασία.

Η προπόνηση  του αθλητή των 200 μ., θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 29, οπότε και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα πάρει μέρος σε κάποιες κούρσες στον κλειστό στίβο. Αντίθετα με τον Τσάκωνα, ο Κώστας Δουβαλίδης προετοιμάζεται…πυρετωδώς για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα στις 4 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα προπονηθεί έως και 29 του ίδιου μήνα.

Την …γνώριμη λύση της Αιθιοπίας επέλεξε ο Χρήστος Παπαχρήστος για τις αθλήτριες του Έλενα Φιλάνδρα, Αναστασία Μαρινάκου και Αθηνά Κοΐνη. Το γκρουπ θα αναχωρήσει για την Μαύρη Ήπειρο στις 6 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 30/1, προκειμένου να ξεκινήσει τους αγώνες.

Σε θερμό κλίμα θα γίνει η προετοιμασία της Αναστασίας Καρακατσάνη. Η νεαρή δρομέας  και ο προπονητής της Δημήτρης Σούλας, θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία, όπου 4-22 Ιανουαρίου θα γυμναστούν σε προπονητικά κέντρα στο Πόρτο και το Αλγκάρβε.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

 
 

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα