ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αγώνας 6 και 12 ωρών στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας

ΑΓΩΝΑΣ 6 ΚΑΙ 12 ΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Ο ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι εγγραφές για τους δυο αγώνες 6 ΚΑΙ 12 ωρών, έχουν φτάσει τις 134, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχών, ξεπερνώντας τις προβλέψεις μας. Οι εγγραφές συνεχίζονται, με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 1/12/2014 και μέχρι την 21:30.

Όποιος από τους συμμετέχοντες δεν έχει καταβάλει την συμμετοχή του, παρακαλείται να το κάνει άμεσα, στέλνοντας το καταθετήριο, sta-tsi@hotmail.com ή info@apollonrunnersclub.gr, αλλιώς δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή του στον αγώνα

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στην δήλωση συμμετοχής αθλητή του αγώνα αναφέρεται:

δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του Αγώνα που επέλεξα, την οποία και θα προσκομίσω προ του Αγώνα στην Οργανωτική Επιτροπή.

 

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια η διαδικασία προσκόμισης της πρόσφατης βεβαίωσης εξειδικευμένου ιατρού για την καλή υγεία του αθλητή, ήταν σχετικά χαλαρή, κρίνεται σκόπιμο να τονίσουμε, πως η προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης είναι απαραίτητη. Παράκληση να προσκομίσετε τις βεβαιώσεις, κατά την παραλαβή των αριθμών στην γραμματεία, ανεξάρτητα αν τις έχετε ήδη στείλει, με faxή email.

 

Με λύπη μας λοιπόν, θα αναγκαστούμε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν, να πάρει αριθμό και να συμμετάσχει στους αγώνες, αν δεν έχει προσκομίσει πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, για την καλή υγεία του αθλητή.

 

Έχουμε την ελπίδα ότι κανείς δεν θα μας φέρει στην δυσάρεστη θέση, να μην επιτρέψουμε την συμμετοχή στους αγώνες, αφού οι ιατρικές εξετάσεις πρωτίστως προστατεύουν την πολύτιμη υγεία των αθλητών.

 

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

6 & 12 HOURS RACE AT THE MUNICIPAL STADIUM OF ELEFSINA. Saturday December 6th.

Announcement

 

The recent medical certificate, for the good health of the athlete is required and should be present it, to the organizing committee.

 

 
 
 

Καλεντάρι

5th Veikou Trail

5th Veikou Trail

Ιαν 24, 2021 Rate: 0.00

7th Lycabettus Run

7th Lycabettus Run

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Salewa Rogkas

Salewa Rogkas

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα