Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχών, έκλεισαν οι εγγραφές των δρομέων που θα λάβουν μέρος στον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης.

Με το κλείσιμο των εγγραφών πέντε μέρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα οι συμμετοχές ξεπέρασαν και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες των διοργανωτών.

Οι συμμετοχές ήτανάνευ προηγουμένου και ο αγώνας φαίνεται πως αγκαλιάζεται από αθλούμενους κάθε ηλικίας οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στην ιστορική πόλη του Δημόκριτου και να δοκιμάσουν τις φυσικές τους αντοχές.

571 δρομείς δήλωσαν συμμετοχή στον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο και 490 στον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων οριστικοποιώντας την εγγραφή τους το 87% εξ αυτών.Μαζί με τις περίπου 300 προβλεπόμενες συμμετοχές στον αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά και Α.Μ.Ε.Α., οι συνολικοί δρομείς που αναμένεται να τερματίσουν το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, θα ξεπεράσουν τους 1300.

Τα νούμερα προκαλούν ζάλη, εντυπωσιάζουν και μας προτρέπουν εμάς τους διοργανωτές να θέσουμε τα θεμέλια εκείνα ώστε ο θεσμός αυτός να εδραιωθεί σε ένα μεγάλο γεγονός μαζικού αθλητισμού στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Οι μετεωρολογικές προγνώσεις προβλέπουν για την Κυριακή του αγώνα μια υπέροχη ημέρα που ευνοεί το τρέξιμο.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα των αγώνων:

Στις 10:30 θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.

Στις 10:35 θα δοθεί η εκκίνηση του Λαϊκού αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Στις 12:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα των 1000 μέτρων για παιδιά και Α.Μ.Ε.Α.

Παρακαλούμε όλο τον κόσμο να βρίσκεται στο χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον μια ώρα πριν από τον προβλεπόμενο χρόνο του αγώνα συμμετοχής τους, έτσι ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα των αγώνων.

Αν και η οργανωτική επιτροπή είχε θεσπίσει με την προκήρυξη της την περίοδο λήξης των εγγραφών, ικανοποιώντας όλους τους δρομείς που εμπρόθεσμα θέλησαν να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν την γιορτή του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, εντούτοις οι προθέσεις πολλών αθλητών για εγγραφή συνεχίζονται μέχρι και σήμερα χωρίς να είναι εφικτό πλέον τεχνικά να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο και για τον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων, με βάση την προκήρυξη, θα υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στη γραμματεία του αγώνα. Οι εγγραφές θα γίνονται στην Κεντρική πλατεία σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50) εγγραφών για τον κάθε ένα από τους παραπάνω αγώνες και οι εγγράφοντες δεν θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους.

Όλοι όσοι έχετε οριστικοποιήσει τις εγγραφές σας για τους παραπάνω αγώνες θα παραλαμβάνετε τον αριθμό συμμετοχής με το Chip  χρονομέτρησης και το πακέτο συμμετοχής σας από την γραμματεία του κέντρου εγγραφών που θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους παραπάνω δρομείς τις παρακάτω ώρες.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 :10.00 έως 13:00 και 17:00 έως 21:00.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014  : 08:30 έως 9:30

Για τον αγώνα των 1000 μέτρων για παιδιά και Α.Μ.Ε.Α. οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο και τις παρακάτω ώρες.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 :10.00 έως 13:00 και 17:00 έως 21:00.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014  : 10:30 έως 11:30

Δικαίωμα συµµετοχής έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2003 καιμετά. Με την εγγραφή τους, οι μικροί μας δρομείς και οι Α.Μ.Ε.Α. θα παραλαμβάνουν το πακέτο με τον αριθμό συμμετοχής τους. Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή θα πρέπει απαραίτητα κατά την διάρκεια της εγγραφής, ο γονέας ή κηδεμόνας να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής του μαθητή-αθλητή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

 

Παρακαλούμε θερμά τους Ξανθιώτες αθλητές όλων των αγωνισμάτων να προσέλθουν για να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους και να εγγραφούν για το αγώνισμα των 1000 μέτρων από το Σάββατο, ώστε να αποφορτιστεί η γραμματεία όσο το δυνατόν περισσότερο το πρωί της Κυριακής.

 

Η οργανωτική επιτροπή, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και φυσικά οι υπέροχοι εθελοντές μας, σας ευχαριστούμε θερμά όλους σας για την τιμή που μας κάνετε και σας υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να σας προσφέρουμε μια διοργάνωση ανάλογη των προσδοκιών όλων και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη αγωνιστική Κυριακή.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή το πρωί με φόντο το ιστορικό ρολόι της πόλης μας στην όμορφη Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!!!

Καλή αντάμωση!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης,

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.
Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00