ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κλείνουν στις 24 Νοεμβρίου οι εγγραφές για τον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες 5.000μ. και 1.000μ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨, ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τον Αγώνα του 1ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου και των παράλληλων αγώνων 5.000μ. και 1.000μ. που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, συνεχίζονται και μπορούν οι δρομείς να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα στη διεύθυνση: https://www.xanthirunners.gr/, στην ενότητα "Αίτηση συμμετοχής". Οι εγγραφές θα κλείσουν την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014. Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα.

Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στη γραμματεία του αγώνα. Για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50) εγγραφών και ενδεχομένως να μην υπάρχει η δυνατότητα παροχής τεχνικής μπλούζας και μεταλλίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα στη διεύθυνση: https://www.xanthirunners.gr/
Δείτε και το τηλεοπτικό spot για τον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης στην διεύθυνση: https://youtu.be/tngpEy8M-BE

Με εκτίμηση η
Οργανωτική επιτροπή Αγώνα

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα