ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα Piraeus Street Relays

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση:

Τα καλύτερα Street Relays έρχονται το 2015

 

Αυτό που έζησε ο Πειραιάς στο Πασαλιμάνι την περασμένη Κυριακή δεν είχε προηγούμενο. Τα Piraeus Street Relays ήταν ο καλύτερος επίλογος που θα μπορούσε να υπάρξει στην ολοκλήρωση της παρθενικής χρονιάς των αγώνων σκυταλοδρομίας δρόμου, που μπήκαν στις ζωές των Ελλήνων από τον Απρίλιο και δημιούργησαν μοναδικά συναισθήματα.

Τα Βίκος Street Relays οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στον μοναδικό αγώνα δρόμου του Πειραιά, αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια οργάνωσή του και στήριξαν την προσπάθεια.

Ο Δήμος Πειραιά τόλμησε, στήριξε και… δικαιώθηκε. Διοργάνωσε τον αγώνα στην καρδιά του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας και το αποτέλεσμα ήταν περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι να κατακλύσουν το Πασαλιμάνι για να χαρούν μια υπέροχη διαδρομή τρέχοντας και προσφέροντας στο ίδρυμα “Αργώ”. Αξίζουν πολλά μπράβο και στον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, που εμπράκτως στήριξε τα Street Relays, συμμετέχοντας ο ίδιος με την οικογένειά του, ζώντας εκ των έσω τον μεγάλο αγώνα δρόμου της πόλης του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους του ΟΠΑΝ με τον Πρόεδρό του, Σταύρο Ελληνιάδη, την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο, Σταυρούλα Αντωνάκου, αλλά και άλλους δημοτικούς συμβούλους που παρακίνησαν χιλιάδες Πειραιώτες να βρεθούν στο Πασαλιμάνι και να τρέξουν στα Street Relays.

Δεν θα μπορούσαν να γίνουν σωστά οι σκυταλοδρομίες δρόμου χωρίς την παρουσία εθελοντών. Το Γραφείο Αγάπης & Εθελοντισμού του δήμου Πειραιά, τα μέλη της Lifeguard Hellas, αλλά και οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, αυτοί που εξυπηρέτησαν τους χιλιάδες συμμετέχοντες σε κάθε στιγμή των Street Relays.

Οι σύλλογοι του Πειραιά με πρωτοστάτη τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., αλλά και ο Εθνικός, ο Πειραϊκός και ο Αθλητικός Σύλλογος “Σπύρος Λούης” μαζικά έφεραν τους αθλητές τους στο Πασαλιμάνι, στηρίζοντας την διοργάνωση, όπως και η ING με τις δικές της Running Teams.

Όλα τα παραπάνω δεν θα… υπήρχαν, αν δεν στηριζόταν ο αγώνας από τους χορηγούς. Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ονομαστικό χορηγό της διοργάνωσης, το νερό “Βίκος”, που έγινε συνώνυμο της επιτυχίας των Street Relays σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind και η ΔΕΘ HELEXPO πιστοί κεντρικοί χορηγοί των Relays, στήριξαν και τον αγώνα στον Πειραιά, όπως και οι Media Partners της διοργάνωσης. Τα κανάλια Novasports, οι εφημερίδες “Το Βήμα” και “Τα Νέα”, αλλά και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr επικοινώνησαν με εξαιρετικό τρόπο τον αγώνα στον κόσμο.

Οι υποστηρικτές της διοργάνωσης, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΞΥΝΗ, η αθλητική εταιρεία Saucony που δώρισε προϊόντα της, παπούτσια και όχι μόνο σε συμμετέχοντες, αλλά και οι χορηγοί επικοινωνίας, η ιστοσελίδα Running News, το INA TV που κάλυψε τηλεοπτικά τη διοργάνωση και το “Κανάλι 1”, το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, βοήθησαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθούν τα Street Relays στο Πασαλιμάνι με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Οι εκκινήσεις δεν έχουν τερματισμό. Από τη Ραφήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή, στα Ιωάννινα, το Βόλο και τον Πειραιά. Τη σκυτάλη θα πάρει η Καλαμάτα αρχές Μαρτίου του 2015.

Τα Street Relays περιοδεύουν στην Ελλάδα και μεταφέρουν το μήνυμα για συνεργασίες, άσκηση, συμμετοχή, προσπάθεια και αλλαγή ζωής και κουλτούρας μέσω του αθλητισμού. Με πολλούς συμβολισμούς οι σκυταλοδρομίες δρόμου συνεχίζουν το έργο τους και όπως το νερό (ο ονομαστικός χορηγός των αγωνων, ο Βίκος) ρέει συνεχώς και δίνει ζωή στους ανθρώπους, έτσι και τα Vikos Relays ευχαριστούν όλους όσοι εργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα ένας μεγάλος αγώνας στον Πειραιά.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας ΜΜΕ

www.relays.gr

info@relays.gr

 

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα