Συγχαρητήρια σε Καπράλο από ΑΝΚΙΣ

Η Ανανεωτική Κίνηση Στίβου με ανακοίνωσή της δίνει συγχαρητήρια στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την επιτυχία που είχε το πρόγραμμα "Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016".

Παράλληλα, στην ανακοίνωση υπάρχουν και καρφιά για την Πολιτεία και την στήριξη που πρέπει να παρέχει στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό με τα μέσα που διαθέτει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΑΝΚΙΣ συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρο της ΕΟΕ κ Σ. Καπράλο και την ολομέλεια της ΕΟΕ για την επιτυχή κατάληξη του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016».

Είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες πρωταθλητές/τριές, 55 τον αριθμό, θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για την Ολυμπιακή τους προετοιμασία απ’ ευθείας από τους χορηγούς.

Αυτή η πολύ θετική πρωτοβουλία της ΕΟΕ για την στήριξη των πρωταθλητών μας, χωρίς την εμπλοκή τρίτων όπως τόνισε ο κος Καπράλος, θα πρέπει να βρει μιμητές από τις ομοσπονδίες και να επεκταθεί στους νεώτερους αθλητές και στους προπονητές.

Η πολιτεία όμως δεν θα πρέπει να ξεχνά την συνταγματική της υποχρέωση για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και με τα μέσα που διαθέτει να στηρίζει έμπρακτα την αθλούμενη νεολαία της χώρας εν μέσω οικονομικής και κοινωνικής κρίσης".

Πηγή: Sport24

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα