ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Για τις παράλληλες εκδηλώσεις στα "Βίκος Street Relays"

Παράλληλες εκδηλώσεις με πολλές εκπλήξεις

στα Piraeus Street Relays

 

Τα Piraeus Street Relays έρχονται στο Πασαλιμάνι και δεν πρόκειται να είναι απλά ένας αγώνας δρόμου! Το πρωί της Κυριακής οι χιλιάδες κόσμου που θα βρεθούν στην καρδιά του Πειραιά, όσοι που θα συμμετάσχουν, αλλά και όλοι όσοι έρθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα απολαύσουν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με παράλληλες εκδηλώσεις.

Social Media Zone

Τα social media έχουν μπει στη ζωή μας και δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση τα Street Relays! Η Social Media Zone που για πρώτη φορά στήθηκε στα Volos Street Relays επιστρέφει στο Πασαλιμάνι ακόμα πιο διασκεδαστική! Παιχνίδια με λέξεις και φωτογραφήσεις, απόλαυση, χαρά και ψυχαγωγία ακριβώς δίπλα από το σημείο εκκίνησης - τερματισμού. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να περάσουν υπέροχα την ώρα τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

 

Σκυτάλη και στις μουσικές!

Το δίδυμο Γιάννη Σορώτου και Θανάση Ρέμπελου από τη The Newtons Laboratory θα επιμεληθούν τις μουσικές επιλογές! Θα δίνουν συνεχώς ο ένας τη σκυτάλη στον άλλο και παράλληλα ρυθμό στον αγώνα μέσα από τις “δημιουργίες” τους πάνω στα decks!

 

Γλυκά, μασάζ και face painting!

Οι σπουδαστές του εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή θα βρίσκονται στο Πασαλιμάνι, για να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στη διοργάνωση. Πώς θα το καταφέρουν; Οι σπουδαστές του IΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά  θα προσφέρουν:

– Νόστιμα Κεράσματα από το τμήμα Ζαχαροπλαστικής

– Μερίδες φαγητό για αστέγους από το τμήμα Επισιτισμού

– Πρώτες Βοήθειες από το τμήμα Νοσηλευτικής

– Μασάζ από το τμήμα Φυσικοθεραπείας

– Ασφάλεια εκδήλωσης από το τμήμα Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας

– Διατροφικές συμβουλές από το τμήμα Διαιτολογίας

– Face painting για τους μικρούς αθλητές από το τμήμα Αισθητικής

 

Απονομές, φωτογραφήσεις και αυτόγραφα

Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θα είναι παρόντες στο Πασαλιμάνι το πρωί της Κυριακής, στηρίζοντας με την παρουσία τους όχι μόνο τα Street Relays αλλά και το ίδρυμα “Αργώ”. Μικροί και μεγάλοι δεν θα πρέπει να λείψουν από τον χώρο που θα γίνουν οι απονομές, για να έχουν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές και να πάρουν αυτόγραφα.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας ΜΜΕ

www.relays.gr

info@relays.gr

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα