ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Γιώργος Ανατολάκης και ΕΠΣ Πειραιά στα Βίκος Relays του Πειραιά!

Πειραιάς και ποδόσφαιρο είναι έννοιες ταυτόσημες, πρωτίστως λόγω του Ολυμπιακού. Δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο “βασιλιάς” των σπορ από το μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του Πειραιά στο Πασαλιμάνι, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου!

Ο Γιώργος Ανατολάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για μία δεκαετία, στηρίζει τον πρωτότυπο αγώνα σκυταλοδρομιών δρόμου στο Πασαλιμάνι και προτρέπει όλους τους Πειραιώτες να δηλώσουν συμμετοχή και να τρέξουν μέσα στην πόλη τους.

“Καταρχήν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την πόλη του Πειραιά ότι διοργανώνεται ένας τόσο πρωτότυπος ομαδικός αγώνας δρόμου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Δήμο Πειραιά και στον Δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη, γιατί αυτό χρειάζεται ο Πειραιάς, πράξεις. Εύχομαι αυτός ο αγώνας να είναι μόνο η αρχή, να γίνουν στο μέλλον κι άλλοι και μακάρι το παράδειγμα του Πειραιά να το ακολουθήσουν κι άλλοι δήμοι, βοηθώντας στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού”, επεσήμανε ο Γιώργος Ανατολάκης, προσθέτοντας ότι “αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τους Πειραιώτες τα Street Relays, γιατί θα στηριχθεί εμπράκτως ένα ίδρυμα όπως η “ΑΡΓΩ” που προσφέρει επί χρόνια ολόκληρα βοήθεια και υποστήριξη σε παιδιά με συγκεκριμένα προβλήματα. Είναι μια ευκαιρία όλοι οι Πειραιώτες να έρθουν στο Πασαλιμάνι και να τρέξουν την Κυριακή για να στηρίξουμε όλοι την “ΑΡΓΩ” και να βοηθήσουμε να γίνει ακόμα πιο πολύ γνωστό το έργο της”.

Το ποδόσφαιρο έχει τρέξιμο, αλλά η σκυτάλη θα είναι κάτι καινούριο για τους Πειραιώτες ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στα Βίκος Relays. “Είναι πολύ έξυπνη η ιδέα της σκυτάλης και συμβολική. Η ΕΠΣ Πειραιά δίνει σκυτάλη σε όλους τους Πειραιώτες, σκυτάλη στην φιλία, την συνεργασία, την φιλανθρωπία, την βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων. Θα είναι ευχής έργο να δούμε την Κυριακή χιλιάδες κόσμου να κατακλύζουν το Πασαλιμάνι, σήμα κατατεθέν της πόλης του Πειραιά και να τρέξουν σε μια πανέμορφη διαδρομή”.

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές σε επτά σημεία του Πειραιά

 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 11/11, όμως όσοι επιθυμούν να φτιάξουν τετράδες ή και δυάδες για να συμμετάσχουν στα Piraeus Street Relays, μπορούν να το κάνουν με επί τόπου εγγραφές σε επτά διαφορετικά σημεία του Πειραιά και όμορων Δήμων:

 

- Από την Τετάρτη 12/11 (10:00-15:00) και κάθε μέρα έως την Παρασκευή τις ίδιες ώρες 10:00-15:00, μπορεί ο καθένας να εγγραφή της ομάδας του στο Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

 

- Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται και η δημιουργία της Novasports Running Team με ομάδες που εγγράφονται σε πέντε καταστήματα Forthnet:

- Κερατσίνι, Λεωφόρος Δημοκρατίας 49, Τηλ. 2110111956

- Κορυδαλλός, Γρ. Λαμπράκη 153, Τηλ. 2104949340

- Νίκαια, Πέτρου Ράλλη 236, Τηλ. 2121006673

- Παλαιό Φάληρο, Αγίου Αλεξάνδρου 15, 2109889960

- Πειραιάς, Βασ. Γεωργίου Α’ & Ανδρούτσου 143, Τηλ. 2110111035

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες 30 ομάδες για τις σκυταλοδρομίες 4x2500μ. θα έχουν δωρεάν εγγραφή. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες δωρεάν εγγραφές, που αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα.

 

- Από το απόγευμα της Πέμπτης 13/11 (16:00-20:00), την Παρασκευή 14/11 (10:00-20:00) και το Σάββατο 15/11 (10:00-20:00), εγγραφές θα γίνονται και στη γραμματεία των Piraeus Street Relays, που θα λειτουργεί στο κατάστημα Public στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 152-154, 2ος όροφος).

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΜΕ

info@relays.gr

www.relays.gr

-

  

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα