ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα ΨΑΘΑ - ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου θα αναρτηθεί ο πίνακας με τις συμμετοχές για των αγωνα των 100 και 50 χλμ που θα διεξαχθεί στην  Ψάθα- Αλεποχώρι  το Σάββατο  20/2/2016.

Τα νούμερα θα δοθούν από τα γραφεία του συλλόγου μας την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου  και ώρες 6-10μμ  Νικίου 56 Αιγάλεω. Τηλ 5317826  . Όσοι δεν μπορούν την συγκεκριμένη ημέρα μπορούν να τα παραλάβουν  μια ώρα προ της έναρξης του αγωνα από την γραμματεία που θα γίνει μέσα στο χώρο της καφετέριας PARADISE που είναι στην εκκίνηση του αγώνα.

Όσοι έχουν ατομικά υγρά η στέρεα τροφή να τα έχουν σε σακουλάκια που  πάνω τους να αναγράφετε το νούμερο του συμμετέχοντα αθλητή  και τα σημεία που τα χρειάζονται στην διαδρομή, θα τα παραδώσουν  πριν τον αγωνα στον αλυτάρχη του αγωνα  κ .Κώστα Σάμιο και εκείνος  θα τα παραδώσει στους ανάλογους σταθμούς. Ο σταθμοί θα είναι ανά 2.5 χλμ

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη διαδρομή Ψάθας-Αλεποχωρίου Μεγάρων σε επίπεδη (μηδενική κλίση) παραθαλάσσια διαδρομή 10 χλμ. με το σύστημα πήγαινε-έλα, δηλαδή 20 χλμ. ο κάθε γύρος επί 5 φορές για τον αγώνα των 100 χλμ. και για 2,5 φορές για τον αγώνα των 50 χλμ.
κρίνεται σκόπιμο να τονίσουμε, πως η προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης είναι απαραίτητη.

Από το ΔΣ

-