ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ομαδική εγγραφή του Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή για την συμμετοχή των μελών και φίλων του στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες της παραπάνω διοργάνωσης, καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους έως την Τρίτη στις 02/03/2016. Το κόστος συμμετοχής για την Ομαδική Εγγραφή του Συλλόγου μας, στον Ημιμαραθώνιο και στον αγώνα των 6χλμ. είναι 12 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες παροχές: 1. Αριθμός συμμετοχής του αθλητή, 2. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπ, 3. Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο, 4. Αναμνηστικό T-Shirt , 5. Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, 6. Μεταφορά του δρομέα του Ημιμαραθωνίου στην αφετηρία και επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και μαζί με το αντίτιμο της συμμετοχής να τα έχουν καταθέσει στο κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά - Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2541062238 και στο κινητό: 6934252929. 
Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε και από το κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ.

Ο Σύλλογος προτίθεται να πραγματοποιήσει και ομαδική εκδρομή. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής και από την πλέον συμφέρουσα τιμή ανά άτομο που θα τύχει. Για την περίπτωση αυτή θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα:www.stamhalfmarathon.org 

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου,

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.

Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

-