Η νέα ιστοσελίδα (site) του Συλλόγου μας είναι γεγονός!!!

Ο σύλλογός μας πιστός στις προσταγές της εποχής μας που χαρακτηρίζεται από την πρόοδο της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα, από την δυναμική είσοδο του διαδικτύου στη ζωή όλων μας, προχώρησε στην δημιουργία της νέας του ιστοσελίδας, με κύριο μέλημά μας την ακόμα πιο αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση των μελών και των επισκεπτών μας.

Τώρα πια, από την ιστοσελίδα μας https://www.xanthirunners.gr  μπορείτε να πλοηγηθείτε πιο εύκολα και πιο γρήγορα σε ένα περιβάλλον λειτουργικό και να βρείτε νέα για τις δραστηριότητες μας και όσα θέλετε να μάθετε για τον Σύλλογο μας.

 

Η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου μας αν και βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, είναι τεχνολογικά σύγχρονη, έχει εμπλουτισθεί με πολύ καλές επεκτάσεις και προβλέπεται να μην ξεπεραστεί τεχνικά για αρκετά χρόνια.

Για την κατασκευή της, θα θέλαμε δημοσίως να ευχαριστήσουμε τον δρομέα και μέλος του συλλόγου μας, Γιώργο Σουπιάδη, ο οποίος με μεγάλο επαγγελματισμό και μετά από πάρα πολλές ώρες οργανωμένης και υπεύθυνης εργασίαςμας βοήθησε να αποκτήσουμε αυτή την εξαιρετική και λειτουργική ιστοσελίδα.

Πιστεύουμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό για τους φίλους και τα μέλη που στηρίζουν το Σύλλογο μας και τους ευχόμαστε Υγεία και Δύναμη για την συνέχεια!!!

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει και πάλι παρόν και συνεχίζει δυναμικά..........

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ¨Xanthi Runners¨

 

-