ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ 4ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μια βραδιά αφιερωμένη στους θεσμικούς, κοινωνικούς και εθελοντικούς φορείς και στα στελέχη που συνέβαλαν στην επιτυχία του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, έπεσε και τυπικά η αυλαία της διοργάνωσης, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace». Μιας διοργάνωσης η οποία έδωσε για ακόμη μία φορά ξεχωριστό χρώμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ζεσταίνοντας τις καρδιές χιλιάδων δρομέων αλλά και των θεατών που αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή και πλημμύρισαν με την συμμετοχή τους τους φωτισμένους γιορτινούς  δρόμους της. Παράλληλα, μέσα από την εορταστική εκδήλωση του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου της 10ης Οκτωβρίου, στην οποία η Οργανωτική Επιτροπή τίμησε τους Συντελεστές και τους Θεσμικούς Φορείς Υποστήριξης της διοργάνωσης, δόθηκε το έναυσμα για το επόμενο μεγάλο ραντεβού, τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Πέλλα - Θεσσαλονίκη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του ΜΕΑΣ Τρίτων και της Ο.Ε., Γιάννης Ποδιώτης, τονίζοντας την καθοριστική συμβολή των συνεργαζόμενων φορέων: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στη διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός. Στις 10 Οκτωβρίου ζήσαμε μοναδικές στιγμές, που έδωσαν μια διαφορετική νότα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη δική σας συμβολή. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι χρόνο με το χρόνο η παρουσία θεσμικών φορέων και ιδρυμάτων αυξάνεται. Δουλεύουμε κθ όλη την διάρκεια  του χρόνου ώστε να  βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους δρομείς  και το κοινωνικό σύνολο.».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλη Χρυσίδου: «Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας. Σε τέσσερα χρόνια, ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος έφτασε να έχει τόσους υποστηρικτές, που αποτελούν την ‘καρδιά’ της διοργάνωσης. Πλέον, η ευθύνη είναι μεγαλύτερη. Η διοργάνωση έφτασε να υποστηρίζεται από 171 φορείς, που είναι η ίδια η πόλη. Οι άνθρωποι που οραματίστηκαν και ξεκίνησαν τον Ημιμαραθώνιο εμπνέουν, επειδή αγαπούν και γνωρίζουν το αντικείμενό τους. Αυτοί είναι ο Ημιμαραθώνιος. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν και πρέπει να έχουν φιλοδοξίες και είμαι χαρούμενη που συμμετέχω στην προσπάθειά τους».

Η κυρία Χρυσίδου παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για το Δήμο Θεσσαλονίκης από τα χέρια του Γιώργου Σαμψούρη, μέλους του ΔΣ του ΜΕΑΣ Τρίτων και της Ο.Ε.

Μετά την προβολή videoτου 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, έγινε από την Αντιδήμαρχο η βράβευση της ΕΡΤ3 για την άρτια ζωντανή κάλυψη της διοργάνωσης, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που είχαν επικρατήσει το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ποδιώτης τίμησε τον ΣΕΓΑΣ, την AIMS, τον ΕΟΤ και τη ΔΕΘ Helexpo, υπό την αιγίδα των οποίων πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση της 10ης Οκτωβρίου.

Ακολούθησε η προβολή δύο μοναδικής ομορφιάς videoτου ΕΟΤ για την τουριστική προβολή τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και της Ελλάδας γενικότερα.

Ο Γενικός Γραμματέας του Τρίτωνα τίμησε και το Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, καθώς και τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς υποστήριξης του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου (Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υφυπουργείο Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας).

Τις βραβεύσεις διαδέχτηκε η ανάγνωση χαιρετισμού του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος αδυνατούσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών του.

Η πιο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν αυτή των ειδικών βραβεύσεων. Αρχικά, η Ο.Ε. τίμησε την Ολυμπιονίκη της τοξοβολίας, Φωτεινή Βαβάτση, η οποία συμμετέχει ανελλιπώς τόσο στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, όσο και στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Βραβείο για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της ως εθελόντρια παρέλαβε η Μαίρη Τσιγκαρά από τον πρώην Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης και Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό. Τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του δόθηκε στον ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων) από την πρόεδρο της Ο.Ε., Βούλα Πατουλίδου. Το βραβείο της πολυπληθέστερης συμμετοχής στη διοργάνωση παρέλαβε ο Δημήτρης Λαμπρινίδης εκπροσωπώντας τον ΣΔΥΘ. Ως πολυπληθέστερη εκτός Θεσσαλονίκης ομάδα βραβεύθηκε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Το σχετικό βραβείο, μαζί με εκείνο του ΕΟΣΛΜΑ-Υ, παρέλαβε ο Μαργαρίτης Κούκος. Ειδική πλακέτα για την πολυπληθέστερη ομάδα κοινωνικής προσφοράς δόθηκε στον Σύλλογο για την Κυστική Ίνωση, καθώς και στο MakeaWish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος και Το Χαμόγελο του Παιδιού, που είχαν αντίστοιχα τη δεύτερη και τρίτη πολυπληθέστερη ομάδα.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας στη μνήμη του Χρήστου Πιπερίδη, για τις ξεχωριστές υπηρεσίες του ως διασώστης. Το βραβείο παρέλαβε η οικογένειά του, ενώ ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά του έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ Παύλου Μελά, κ. Μωυσίδης Γρηγόρης.

Οι ειδικές βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την τίμηση του Παναγιώτη Παναγιωτίδη, ενός νικητή της ζωής και ξεχωριστού αθλητή, ο οποίος ξεπερνώντας σοβαρά προβλήματα υγείας συμμετέχει ανελλιπώς στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», τόσο ως δρομέας, όσο και ως εθελοντής. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γιαννούλης.

Ακολούθησε η Έκθεση Πεπραγμένων του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου από τον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης, Δρόσο Χριστόπουλο που μεταξύ  των άλλων είπε: «Και φέτος ο "Νυχτερινός" δημιούργησε νέο ρεκόρ συμμετέχων αφού 19.981 δρομείς παρέλαβαν εξοπλισμό από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης. Εκπληκτικό όμως είναι το ρεκόρ ότι οι 12418 από αυτούς αψήφησαν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και προσήλθαν στην αφετηρία δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο ποτάμι χαράς. Υπήρχε απόλυτος έλεγχος της  διαδρομής και  των συμμετεχόντων δρομέων, άκρως ικανοποιητική η τροφοδοσία και υποστήριξη της προσπάθειας τους και της αποκατάστασης τους, δεδομένου ότι το  τεχνικό επιτελείο  αλλά  και οι φορείς υποστήριξης ήταν περισσότερο εκπαιδευμένοι και περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Παρόλα αυτά τα όποια λάθη εντοπίστηκαν και φυσικά οι τομείς τους ενημερώθηκαν αρμοδίως.
Η διοργάνωση διεξήχθει σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF και της AIMS και φυσικά είναι ενταγμένη στο ελληνικό και διεθνές καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (EAA) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων και Δρόμων επί δημοσίας οδού (AIMS), της οποίας είναι και επίσημο μέλος. Ως εκ τούτου και σε συνέχεια των προγραμματισμένων συναντήσεων με την διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης και με γνώμονα την ασφάλεια των δρομέων αποφασίστηκε η μερική τροποποίηση της πιστοποιημένης διαδρομής του Ημιμαραθωνίου. Εκλήθει ο επίσημος μετρητής της IAAF, την πραγματοποίησε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, αλλά δυστυχώς τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα μας ενημέρωσε για σφάλμα στην μέτρηση. Η διοργάνωση αμέσως ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς και φυσικά απεφασίσθει η επαναμέτρηση της ώστε να υπάρξει η σχετική ενημέρωση  των συμμετεχόντων δρομέων. Το γεγονός βεβαίως δεν επηρεάζει την εγκυρότητα της διοργάνωσης και την κατάταξη των δρομέων αλλά μόνο την αναγνώριση των φετινών επιδόσεων. Με την ευκαιρία δε της επαναμέτρησης μελετήθηκε το ενδεχόμενο μιας ακόμη  μικρής τροποποίησης ώστε η ήδη χαρακτηρισμένη διαδρομή ως υψηλών προδιαγραφών, ν καταστεί από τις ομορφότερες, γρηγορότερες και ελκυστικότερες διαδρομές του κόσμου. Επιζητούμε από τους δρομείς στην αλληλογραφία μαζί τους τις παρατηρήσεις τους σταπλαίσια της συνεχούς  προσπάθειας μας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Ειμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα εθελοντισμού και κοινωνικής ευθύνης αφού σε αυτό μετέχει πολύ μεγάλος  αριθμός κοινωνικών ιδρυμάτων. Ενόψει του επερχόμενου 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δουλεύουμε ώστε να προσφέρουμε μία διοργάνωση ή οποία θα μεταφέρει τα  πολλαπλά της μηνύματα  σε όλο  τον πλανήτη αποτελώντας έτσι τον καλύτερο πρεσβευτή του αθλήματος μας, της πόλης μας και της χώρας μας».

Στη σημασία που έχουν για τον κόσμο τα δύο μεγάλα δρομικά γεγονότα της Βόρειας Ελλάδας αναφέρθηκε η Βούλα Πατουλίδου: «Όταν γίνονται τέτοια γεγονότα στην πόλη σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χαίρεσαι. Ίσως αυτό να είναι και το αντίδοτο στα προβλήματα. Δε χάνουμε την ψυχή μας. Τον Απρίλιο έχουμε το Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Ο κόσμος πρέπει να το αγαπήσει περισσότερο, πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Σε αυτή τη μάζωξη ανθρώπων βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα και χαμογελαστά...».

Κατόπιν, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της διοργάνωσης, Πασχάλης Σκούφος, αναφέρθηκε στους επιχειρηματικούς συνεργάτες - χορηγούς του "Νυχτερινού". Τους Επίσημους Χορηγούς της διοργάνωσης (WIND, IKEA, DHL EXPRESS, ELLINAIR, CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΡΤ3, Κανάλια NOVASPORTS, Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, TV100), τους Επίσημους Υποστηρικτές (ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ONE Salonica Outlet Mall, PUMA, HIGH 5, Όμιλος ΞYNH, GrandHotelPalace) και τους Υποστηρικτές - Προμηθευτές (Exposystem, Energizer, Taxi Way, AVIS, MAG Private Security Services, Αδαμίδης Α.Ε., Agro Commercial, Ατλάντα) τίμησε κατά σειρά ο κ. Δρόσος Χριστόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Γιώργος Σαμψούρης απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους Χορηγούς Επικοινωνίας της διοργάνωσης, που ήταν οι εξής: ΔΕΠΘΕ (TV100 και FM100), 102 FM και 95.8 FM (ΕΡΤ3), Όμιλος Metromedia (Εφημερίδα Metrosport, Αθλητικό Metropolis 95.5, Zoo Radio 90.8, Velvet 96.8, Republic 100.3), Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3, Οικονομική Επιθεώρηση, Business File, Economia.gr, Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, Runningnews.gr και Fitnesspulse.gr, Stivoz.gr, Πρακτορείο 104.9 FM, Atlas TV, Bee Channel, Pella TV, Runner Magazine, Voria.gr, Seleo.gr, Thestival.gr, Halkidikinow.gr, Skywalker.gr, Rejoin.gr, Ράδιο Χαλκηδόνα, Europolitis, Sirma.info, Typosthes.gr, Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Clipnews.gr.

Ακολούθησε η ξεχωριστή στιγμή της τίμησης των συνεργαζόμενων Φορέων Κοινωνικής Προσφοράς (Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Θεσσαλονίκης, ΕΛΕΠΑΠ, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Δεσμός, Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, Α21 Campaign, Λάμψη, Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών (παρ. Μακεδονίας - Θράκης), Ορφανοτροφείο θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ», Το Άσυλο του Παιδιού, Συζωή, Praksis, Παιδικός Αντιρευματικός Αγώνας, Σύλλογος ατόμων με κινητικά προβλήματα και φίλων νομού Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ, Hope Spot, Καταφύγιο Γυναίκας, Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), Το Χαμόγελο του Παιδιού, Ανοιχτή Αγκαλιά, ΣΩΤΗΡ, ΜΑΖΙ, ΑΡΣIΣ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης, Ήφαιστος, Πνοή Ελπίδας, Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», Πηγή Ζωής, Κέντρο Ειδικής Αγωγής, Δέντρο Ζωής, Άγγελοι Γης, Άλμα Ζωής, Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο», Σύλ. Γον. και Κηδεμ. Β. Ελ. Παιδιών Πασχόντων από την Ινώδη Κυστική Νόσο, Θετική Φωνή άνθρωποι+HIV, Μέριμνα Παιδιού, ΧΕΝ Θεσσαλονίκης, Φίλοι της Μέριμνας - Θεσσαλονίκη, Φίλοι Πασχόντων από Νευροϊνωμάτωση «Ζωή με NF», Σύλλογος για την Κυστική Ίνωση, Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας (ΣΑΚΕΚΕ), Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) - παρ. Θεσ/νίκης, Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer, Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος (Ε.Σ.Β.Ε.), Kέντρο ΑΜΕΑ «Η ΑΡΜΟΝΙΑ», Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ, Αθλητική Ένωση Τυφλών «Ο ΠΥΡΣΟΣ»).

Στον επίλογο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι θεσμικοί καθώς και οι εθελοντικοί φορείς υποστήριξης, οι οποίοι με αξιοθαύμαστο ζήλο και αγάπη για τη διοργάνωση και πάνω απ’ όλα με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτουν, συνετέλεσαν σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης, ΕΟΣΛΜΑ-Υ, Σύνδεσμος Επισήμων Κριτών Στίβου Θεσσαλονίκης, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Ολυμπιακό Μουσείο, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Α.Π.Θ., Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Αλεξάνδρειο ΤEI Θεσσαλονίκης, Κολλέγιο Ανατόλια, AmericanCollegeofThessaloniki (ACT), Όμιλος ECONOMIA, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Υ.Π.Α, Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Θεσσαλονίκης, Συμφωνική Ορχήστρα ''Νέων Ελλάδος'', Ε.Κ.Α.Β., Σώμα Εθελ. Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερ. Σταυρού, Έλληνες Διασώστες, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δ. Θεσσαλονίκης, Διασωστική Ομάδα Αγ. Παύλου, Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Χαλκηδόνας, Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Θεσσαλονίκης, Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών – Εθελοντές Καλαμαριάς, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης, Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών Δήμου Θερμαϊκού, ΟΦΚΑ Πολιτικής Προστασίας Ακτής Θερμαϊκού, Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α  Παύλου Μελά, Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης WEST SIDE SALONICA, Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σοχού, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδος, Ραδιοερασιτεχνική Λέσχη Μακεδονίας, Πρότυπη Ραδιοερασιτεχνική Ομάδα, ENOGREECE, Ο.Α.Σ.Θ., Σ.Α.Σ.Θ, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, Ελπίδες – Θυγατέρες της Πηνελόπης (Οικογένεια ΑΧΕΠΑΝΣ), ΕΛΛΕΔΑ, ΣΕΕΔΑ, ΣΕΒΑΣΘ, METRISIS, PHYSIOMED, Thessaloniki's Physical Therapy Students. Τις βραβεύσεις έκανε το μέλος του ΔΣ του ΜΕΑΣ Τρίτων και της Ο.Ε., Γιάννης Πανανάκης.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού με όλους τους παρευρισκόμενους για τις δύο επερχόμενες γιορτές της πόλης μας του 2016, αυτήν του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Κυριακή 3 Απριλίου και αυτής του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου, που υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Οι εγγραφές για τη μεγάλη γιορτή, η οποία πέραν του αθλητικού, διαθέτει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και πάνω απ’ όλα ιστορικό χαρακτήρα, έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.alexanderthegreatmarathon.org και  www.atgm.gr!


 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

3o Evrytania Trail Races - 22/06/2024

3o Evrytania Trail Races - 22/06…

Ιουν 22, 2024 Rate: 0.00