ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ορεινή προπόνηση με την υπογραφή της Salomon Hellas | Salomon Good Morning Ladies

Το Salomon Good Morning Ladies ή αλλιώς η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ορεινή προπόνηση με την υπογραφή της Salomon Hellas και την επίβλεψη της αθλήτριας της Γλυκερία Τζιατζιά. Πάμε να ανατρέψουμε τα στατιστικά που θέλουν τις γυναίκες μειοψηφία στους αγώνες ορεινού τρεξίματος, παρόλο που πρόκειται για άθλημα ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα.

 

Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί στη Πάρνηθα για μια ladies only προπόνηση, στη διάρκεια της οποίας θα συζητήσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα όταν τρέχει σε ορεινές διαδρομές και θα προτείνουμε λύσεις και τεχνικές. Στη μέση της προπόνησης θα γίνει διάλειμμα 30 λεπτών στο Καταφύγιο Φλαμπούρι για να πάρουμε μια ανάσα και να γνωριστούμε καλύτερα.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο SalomonGoodMorningLadies κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο ακόμα και αν είσαι αρχάρια στο ορεινό τρέξιμο. Μην ξεχνάς ότι απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας.

Δήλωση Συμμετοχής: https://www.cityrunning.gr/site/SalomonGoodMorningLadies

#SalomonGoodMorningLadies

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

3o Evrytania Trail Races - 22/06/2024

3o Evrytania Trail Races - 22/06…

Ιουν 22, 2024 Rate: 0.00