Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Τελμησσού στην 4η Γύρα Κεφαλονιάς 33χλμ και 5χλμ

Για 4η χρονιά ο σύλλογος δρομέων Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και με αρκετούς τοπικούς χορηγούς και φορείς, παρ όλες  τις δυσκολίες λόγο των τοπικών προβλημάτων από τους πρόσφατους σεισμούς, αλλά και τις πολύ πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν σχεδόν όλο το νησί, με μεγάλη προσπάθεια και αρκετή προσφορά, διοργάνωσαν τον τέταρτο αγώνα δρόμου απόστασης 33χλμ τελικά, καθώς και παράλληλα των αγώνα των 5χλμ.

Ως εκκίνηση την πανέμορφη και γραφική πρωτεύουσα του νησιού το Αργοστόλι, και τερματισμό το γραφικό Ληξούρι.Οι αθλητές που έτρεξαν την απόσταση των 33χλμ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα σε χωριά αλλά και αρκετά δύσκολη λόγο των υψομετρικών διαφορών και της  έντονης υγρασίας που επικρατούσε δυσκολεύοντας έτσι τους περισσότερους αθλητές.

Ο αγώνας των 5χλμ διεξήχθη στο Ληξούρι εντός της πόλης. Στον δύσκολο αγώνα των 33χλμ συμμετείχαν και τερμάτισαν ο Γιάννης Μόσχος, ο Γιώργος Κοκκινακης, ο Κωνσταντίνος Στάθης,   ο Φάνης Βορεινακης, ο ακούραστος και πάντα δυνατός για την ηλικία του Στέλιος Πρασσας, και βέβαια  και πολλά συγχαρητήρια που για πρώτη φορά έτρεξε και τερμάτισε την απόσταση αυτή, βάζοντας στόχο τον φετινό αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, στην αγαπητή μας Φανή Προκοπίου!

Πολλά συγχαρητήρια  βέβαια και για τους συναθλητές και  αγαπητούς μας φίλους Γιώργο Μελεκο και Μαρία Σταμουλη που τερμάτισαν για άλλη μια φορά μια   δύσκολη διαδρομή. Αξίζει όμως να αναφερθούμε και στους συναθλητές και φίλους του Τελμησσου που έτρεξαν και τον αγώνα των 5χλμ, στους Γιούλα Βουδρη, Σοφία Αρσενοπουλου, Μαρία Μαργαρίτη, Βάσω Κρετση, Μαρία Λειβαδινου, Ρουλα Βαζανα, Αλέξανδρο Λειβαδινο. Άξιοι όλοι οι φίλοι και συναθλητές πολλών συγχαρητηρίων που συμμετείχαν, αλλά και σε  όσους συνετέλεσαν στην όλη διοργάνωση του αγώνα.

Εμείς όλοι από την πλευρά μας ευχόμαστε  στους διοργανωτές να έχουν πάντα την δύναμη και την καλή διάθεση και την επόμενη χρονιά να διοργανώσουν την 5η γύρα Κεφαλλονιάς.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00