ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 2ος Τροφώνιος ημιμαραθώνιος δρόμος Λιβαδειάς 2014

Μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη διοργάνωση του 2013 διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος στη Λιβαδειά τη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων με την επωνυμία «Τροφώνια 2014».

Η απόσταση του Ημι-Μαραθωνίου είναι καταμετρημένη και πιστοποιημένη επίσημα κάτι που επεδίωξαν οι διοργανωτές ώστε να αναγνωρίζεται επίσημα ο αγώνας και οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν ενώ και η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική με το καθιερωμένο τσιπάκι.

Η εκκίνηση που θα δοθεί την Κυριακή στις 09.30 όπως και ο τερματισμός θα γίνουν στο Πάρκο της πόλης στη Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη.

Διοργανωτές του αγώνα είναι ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Εύβοιας Βοιωτίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων.

 Παράλληλα με τον «Τροφώνιο Ημι-Μαραθώνιο» θα διεξαχθούν και αγώνας 10.000 μ. ανδρών–γυναικών και μαθητών/τριών Λυκείων καθώς και αγώνας 1.000 μ. μαθητών/τριών Δημοτικών σχολείων & Γυμνασίων ενώ πρέπει να επισημάνουμε ότι όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες.

 

Εγγραφές 

Έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται οι εγγραφές οι οποίες γίνονται  γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΚΟΛ  imimarathonios.akol.gr ή akol.gr, είτε με την αποστολή σχετικής φόρμας εγγραφής στο fax 22610 21100, μέχρι και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 22:00. Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο 22610 21100, από τις 5:30 μέχρι 8:30 μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

 

Για τους αγώνες δρόμου 10.000 και 1.000 μέτρων, μπορεί να γίνονται δηλώσεις μέχρι και μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων, καταθέτοντας μαζί και τη σχετική υπεύθυνη δήλωση υγείας.

 

Συνέντευξη Τύπου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου «Τροφώνιου Ημι-Μαραθωνίου Λιβαδειάς 2014» θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1 – Λιβαδειά).

Στη συνέντευξη οι ομιλητές θα αναφερθούν σε λεπτομέρειες για την διοργάνωση, τις δηλώσεις συμμετοχής, τον εθελοντισμό, τις διαδρομές και σε άλλα χρήσιμα στοιχεία της διοργάνωσης. 

 

-

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι