Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τρεις αθλητές ο ΣΔΥΜ στον 9° Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων - Παρών και στον αγώνα «Greece Race for the Cure 2015»

Με τη συμμετοχή 1200 δρομέων απ' όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου 30Km, 10Km, 5Km και 30Km δυναμικού βαδίσματος στον 9° Γύρο της λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Α.Ο Ποσειδών, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες για τους αθλητές με αρωγό την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση από τους εκατοντάδες εθελοντές της διοργάνωσης, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της πόλης των Ιωαννίνων στη διοργάνωση και τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παρμάκης από την Κοζάνη στους άνδρες και πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Γιαννιώτισσα Αγγελική Γκρέμο.

Το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησαν επάξια οι δρομείς Εμιλιάνο Κάνο ο οποίος τερμάτισε στην 35η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 2:09:10", ο Γιώργος Σπυρόπουλος ο οποίος διακρίθηκε και τερμάτισε 1ος στη κατηγορία του παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2:45:41" και ο Στέφανος Πατεράκης. ο οποίος τερμάτισε επιτυχώς με χρόνο 2:54:02".

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τους ανωτέρω αθλητές του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ο ΣΔΥΜ συμμετείχε στο «Greece Race for the Cure 2015»

Περισσότερα από 20.000 άτομα έδωσαν βροντερό παρόν και έτρεξαν στον 7° «Greece Race for the Cure 2015», που διοργάνωσε για έβδομη σερί χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Η διοργάνωση «Greece Race for the Cure» πραγματοποιείται εδώ και 31 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως κι αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Πολλοί σύλλογοι, διάφοροι φορείς και ομάδες, μικροί, μεγάλοι, άντρες και γυναίκες έτρεξαν μία απόσταση 5 χιλιομέτρων και άλλοι περπάτησαν 2 χιλιόμετρα, σε μια κυκλική διαδρομή από το Ζάππειο, περνώντας μέσα από το σύνταγμα και το κέντρο της πόλης της Αθήνας, δίνοντας το μήνυμα της πρόληψης και της ελπίδας στη ζωή.

Οι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι του Αγώνα Greece Race for the Cure® και ο σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η στήριξη των γυναικών που νοσούν ή έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού αλλά και γενικά όλου του γενικού πληθυσμού, ότι με την ενημέρωση για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται όσες γυναίκες νοσούν, σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.

Ο ΣΔΥΜ έδωσε το παρόν με δύο δρομείς του και συγκεκριμένα με το Γιώργο Δούβα, ο οποίος μάλιστα κατέλαβε την 13η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 00:18:45" και η Λίνα Σταθοπούλου με χρόνο 00:32:24".

Αποτελέσματα των δρομέων με chip χρονομέτρησης πατήστε εδώ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00