ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ 3ου ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΡΗΣ

 

Ακόμη ένας σπουδαίος αθλητής ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης! Ο λόγος για τον παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης, Άρη Γρηγοριάδη, ο οποίος επισκέφθηκε το standτης διοργάνωσης στην 79η Δ.Ε.Θ., δήλωσε συμμετοχή και στη συνέχεια κάλεσε τους συμπολίτες του να κλείσουν και αυτοί θέση στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της 18ης Οκτωβρίου.

Δείτε το videoμε το μήνυμα του Άρη Γρηγοριάδη:

 

O 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014.

 

Καταληκτική ημερομηνίαεγγραφής είναι η Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε με online εγγραφή (ατομική ή ομαδική) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360).

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPOκαι του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

 

Το γραφείο Τύπου

 

-