ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο περσινός νικητής του 32ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ Ιταλός Ivan Cudin έδειξε ήδη τις προθέσεις του ! Έφτασε τον Βρετανό Dan Lawson

Ο περσινός νικητής του 32ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ Ιταλός IvanCudin έδειξε ήδη τις προθέσεις του ! Έφτασε τον Βρετανό DanLawsonπου οδήγησε τον αγώνα για περισσότερες από 3 ώρες και πλέον λίγο μετά τα μέσα της διαδρομής του 33ουΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ πορεύονται παρέα καθώς πέφτει το σκοτάδι.

Οι πρώτοι αθλητές έχουν φτάσει πλέον στα μέσα της διαδρομής του 33ο Σπάρταθλον περνώντας από το 35ο σημείο ελέγχου στην Αρχαία Νεμέα που βρίσκεται στο 123,3ο χιλιόμετρο του αγώνα. Πρώτος πέρασε ο Βρετανός Dan Lawson (no.162) ο οποίος προηγείται σταθερά του αγώνα, απειλούμενος στα τελευταία χιλιόμετρα από τον IvanCudin (no.232).

Ήδη από τον Ισθμό της Κορίνθου και το 21ο σημείο ελέγχου, ο IvanCudinείχε ξεκινήσει την αντεπίθεσή του ανεβαίνοντας σταδιακά θέσεις στη γενική κατάταξη. Μαζί με τον συναθλητή και συμπατριώτη του Maco Bonfiglio (no.298) πέρασαν τον ΟλλανδόJahn Latnik (no.201) ο οποίος βρισκόταν στη δεύτερη θέση και έκτοτε έχασε την επαφή του με την κεφαλή της κούρσας.

Συγκλονιστική η προσπάθεια του Έλληνα Νίκου Σιδερίδη (no.230) ο οποίος ανέβασε το ρυθμό της απόδοσής του αμέσως μετά το 70ο χλμ του αγώνα, καιαυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης.Πρώτη στις γυναίκες είναι σταθερά η εξαιρετική Αμερικανίδα Katalin Nagy (no.250) που βρίσκεται στην 9η θέση της γενικής κατάταξης.

Από ότι φαίνεται, η νύχτα και το Παρθένιο Όρος είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν το νικητή του συγκλονιστικού αγώνα, ο οποίος αναμένεται να τερματίσει στη Σπάρτη το πρωινό του Σαββάτου.

Όλες οι προσπάθειες των αθλητών υποστηρίζονται από μία μεγάλη ομάδα εθελοντών που καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου ο αγώνας να έχει θετική έκβαση. Επίσης οι άνθρωποι πίσω από τα τραπεζάκια των checkpoints είναι εκείνοι που κατά την διάρκεια της νύχτας στηρίζουν ολόψυχα τις προσπάθειες των καταπονημένων αθλητών. Σημαντικό ρόλο επίσης έχουν και οι φυσιοθεραπευτές του αγώνα ,που αναλαμβάνουν με την σειρά τους την αποθεραπεία των μυών αθλητών και αθλητριών. Ο καιρός κατά την διάρκεια της αποψινής νύχτας αναμένετε δροσερός, και συννεφιασμένος , ένας παράγοντας που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση των προσπαθειών όλων των αθλητών και αθλητριών, σε όλη την διάρκειά της.

Παρακαλώ για την δημοσίευση του ανωτέρου

Για το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Τζερτζεβέλης Παντελής   τηλ. Επικ.6985717279

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

15ο Greece Race for the Cure® - Οι εγγραφές άνοιξαν

15ο Greece Race for the Cure® - …

Σεπ 30, 2023 Rate: 0.00