ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ
ΣΤΟΝ 3ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας, Γιάννης Ταμουρίδης, που υπήρξε λάτρης των αγώνων δρόμου από την παιδική του ηλικία, θα βρεθεί στην εκκίνηση του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, τρέχοντας ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους δρομείς!

Ο ποδηλάτης του ΠΑΟΚ και ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία Θεσσαλονικείς αθλητές, έσπευσε να δηλώσει και φέτος συμμετοχή στο νυχτερινό πάρτυ δρόμου και θα αγωνιστεί στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ..

Ο πατέρας του, Παύλος, είχε διατελέσει αθλητής στίβου και μετέπειτα κριτής, αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης υπήρξε «παιδί» του στίβου από μικρός, έχοντας δελτίο στον ΠΑΟΚ και συμμετέχοντας σε δρόμους αντοχής προτού ασχοληθεί με την ποδηλασία.

 

«Ξεκίνησα τον αθλητισμό από τον στίβο και έτρεχα μεγάλες αποστάσεις μέχρι τα 13 μου χρόνια, ως αθλητής του ΠΑΟΚ, πριν αρχίσω να ασχολούμαι με την ποδηλασία. Ακόμα και σήμερα συνηθίζω να τρέχω, ειδικά το χειμώνα, στο πλαίσιο της προπόνησής μου», τόνισε ο 34χρονος πρωταθλητής, προσκαλώντας τους πάντες να μη χάσουν ούτε αυτοί την ευκαιρία της συμμετοχής σ’ έναν τόσο ξεχωριστό αγώνα δρόμου.

 

Δείτε το βίντεο με το κάλεσμα του Γιάννη Ταμουρίδη:

 

O3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014.

 

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε με online εγγραφή (ατομική ή ομαδική) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360).

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPOκαι του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

 

 

Το γραφείο Τύπου

-

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι