ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μεταγωνιστικό δελτίο Afantou Olympic Distance Triathlon

Σε αυτήν τη προτελευταία αθλητική εκδήλωση  της χρονιάς έλαβαν μέρος 32 ένθερμοι υποστηρικτές του επίπονου αυτού αθλήματος. Μέσα σε αυτούς ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης και ένας από τους καλύτερους ερασιτέχνες τριαθλητές μεγάλων αποστάσεων στην Ελλάδα Μόσχος Καντής, ο κάτοχος της δεύτερης θέσης με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του ως κολυμβητής (μέσα σε αυτές ο διάπλους της διώρυγας της Μάγχης απόστασης 35κμ σε λιγότερο από 10 ώρες και σε ηλικία 16 χρόνων μόνο) Ανδρέας Καλαφατάς και τρίτος το ανερχόμενο αστέρι του συλλόγου σε μία δύσκολή και απαιτητική ηλικιακή κατηγορία Λουκάς Γεωργάς.

Στην εκδήλωση αυτή φιλική συμμετοχή και τιμή για τον Ροδιακό αθλητισμό η συμμετοχή του γνωστού παγκοσμίως παρατριαθλητή, του δικού μας Νίκου Μούνδρου, που σε κάθε του παρουσία μας επισημαίνει ότι όσα δεν μπορεί να κάνει καλά το σώμα, μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα το μυαλό μη την ψυχή.

Σε μία άριστη οργανωτικά εκδήλωση, με σύμμαχο τον καλό καιρό και την βοήθεια των εθελοντών τερμάτισαν όλοι οι αθλητές που πήραν εκκίνηση. Πρώτος για ακόμη μία χρονιά ο Μόσχος Καντής με χρόνο 2 ώρες και 29 λεπτά, 7 λεπτά πίσω του στην δεύτερη θέση ο Ανδρέας Καλαφατάς και τρίτος με χρόνο 2 ώρες και 40 λεπτά ο Λουκάς Γεωργάς. Αξιοσημείωτα της αθλητική εκδήλωση  ο διπλός τερματισμός από τον Μιχάλη και Φωτεινή, μαζί στην ζωή, μαζί και στον αθλητισμό και ο τερματισμός του νεαρού (17 χρονών μόλις) Γιώργου Μπενετάκου.

Σημαντική η ενίσχυση των χορηγών που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς συνεχίζουν να ενισχύουν οικονομικά αθλήματα όχι και τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό, που οι τοπικοί φορείς συνεχίζουν να αδιαφορούν. Μεγάλο ευχαριστώ στης οικογένεια Σπανού και στα Υπερ Μάρκετ Σαπνός, στην Υδρομετάλ και τον κύριο Ανυφαντάκη, στην εταιρία πλακάκια Καντής και σε όλη την οικογένεια, στην εταιρία χωματουργικών του κυρίου Σταυριά Παναγιώτη, στο κρεοπωλείο του κύριου Καλούδη, στον Salvatore Fazio με τις πελματογραφίσεις, στα φροντιστήρια Ορόσημο, στο Wheels Bike Shop τον γιατρό των ποδηλάτων μας, στο Body Shop και τέλος στον γιατρό των αθλητικών εκδηλώσεων μας που μας στηρίζει συνεχώς Μιχάλη Τηλιακό.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές τους αφανείς ήρωες κάθε μας εκδήλωσης. Τελικά ίσως είναι πιο εύκολο να αγωνίζεσαι!

Ραντεβού στις 28 Σεπτεμβρίου για τη τελευταία αθλητική εκδήλωση  της χρονιάς το Rodos Donation Ultra Challenge 514. Να είστε όλοι εκεί..

Με εκτίμηση
Για τον Απόλλων
Κυπριάδης Γιώργος

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

6o Santorini Experience

6o Santorini Experience

Οκτ 02, 2020 Rate: 0.00

Αναβολή POROSEA 2020

Αναβολή POROSEA 2020

Οκτ 03, 2020 Rate: 0.00

Ακύρωση - 7ο Lamia Night & Run 2020

Ακύρωση - 7ο Lamia Night & R…

Οκτ 03, 2020 Rate: 0.00

Αποτελέσματα