ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει το 500px Fujifilm Global Photo Walk

Εικόνες από τις αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία να αποτυπώσουν οι συμμετέχοντες στο 500px Fujifilm Global Photo Walk το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Ο φωτογραφικός περίπατος με διαγωνιστικό χαρακτήρα συμπεριλαμβάνει στη διαδρομή του την Πλατεία Μαβίλη και την παραλίμνια διαδρομή γύρω από το Κάστρο, όπου τις ίδιες ώρες έχουν προγραμματιστεί ο πρωτότυπος αγώνας δρόμου «Μαμά – Καρότσι», ο παραλίμνιος δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ και ο Αγώνας Δρόμου των 5 χλμ. στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

To 500px Fujifilm Global Photo Walk είναι μια ετήσια παγκόσμια εκδήλωση, όπου χιλιάδες φωτογράφοι συναντώνται και μοιράζονται το πάθος, την αγάπη τους για τη φωτογραφία. Συζητούν και προβάλουν τις ομορφιές της πόλης τους παγκοσμίως μέσα από το 500px.com και τα social media.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα Γιάννινα και αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να βγούμε και να συναντήσουμε τους φωτογραφικούς φίλους της περιοχής μας, ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, να κάνουμε νέους φίλους, και φυσικά να φωτογραφίσουμε! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επαγγελματίας για να συμμετάσχει! Χρησιμοποιούμε ότι φωτογραφική μηχανή έχουμε (DSLR, κινητό τηλέφωνο, compact).

Το θέμα του φετινού φωτογραφικού περιπάτου είναι «Εξερευνήστε με τους φίλους». Δείξτε τι κάνει την πόλη μας ξεχωριστή! Αναδείξτε τα κρυμμένα στολίδια της πόλης, αγαπημένα σημεία, όμορφα μέρη, την καθημερινή ζωή στην περιοχή και φυσικά τον Γύρο Λίμνης, που αποτελεί μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση με πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και τουριστικές διαστάσεις.

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων – Ioannina Lake Run, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων, είναι υποστηρικτής του 500px Fujifilm Global Photo Walk μαζί με τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων και την Ένωση Ξενοδόχων, και σας καλεί να ταξιδέψετε τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων σε όλο τον κόσμο μέσα από τις εικόνες σας.

Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή και το πρόγραμμα του 500px Fujifilm Global Photo Walk μπορείτε να βρείτε στο https://www.facebook.com/500pxgpwioannina?pnref=story, ενώ για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Θύμιο Μάντζιο, συντονιστή του Photo Walk για το 500px στην πόλη των Ιωαννίνων στο e-mail: mantzios.thimios@gmail.com.

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00