ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα εκδηλώσεων στα πλαίσια του αγώνα Βρυσεάδα 2015

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του διημέρου 12 - 13 Σεπτεμβρίου 2015 που θα πραγματοποιηθούν στην Αναβρυτή στα πλαίσια του ορεινού αγώνα δρόμου "Βρυσεάδα" 2015. 
 

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των εθελοντών στην αίθουσα του Βοτανολογικού Μουσείου, που στεγάζεται στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου στην Αναβρυτή.

Στις 6:30 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του νεοσύστατου δρομικού συλλόγου με την ονομασία "Σπαρτιάτες Δρομείς" στον ίδιο χώρο.

Ακολουθεί συζήτηση και ομιλία δύο Λακώνων Σπαρταθλητών σχετικά με τις δρομικές τους εμπειρίες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ετοιμάσει από πριν ερωτήσεις για να τις απευθύνει στους ομιλητές.

Στις 8:00 το βράδυ θα γίνει pasta party στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου, στο οποίο είναι προσκεκλημένοι εθελοντές και αθλητές με σκοπό τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 ο στεγασμένος χώρος πίσω από το πρώην δημοτικό σχολείο θα είναι ανοιχτός από τις 8:00 το πρωί και θα προσφέρεται στους αθλητές πρωινό, που θα περιλαμβάνει κέικ, κουλουράκια, μπάρες δημητριακών, μπανάνες τσάι του βουνού, καφές και ισοτονικά ποτά και τζελ.

Από τις 8:00 μέχρι τις 9:00 το πρωί θα γίνονται οι εγγραφές των αθλητών μπροστά από το πρώην δημοτικό σχολείο.

Στις 9:00 το πρωί στην αίθουσα του Βοτανολογικού Μουσείου, που στεγάζεται στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου στην Αναβρυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των αθλητών σχετικά με τη διαδρομή και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και να ολοκληρωθεί στις 15:00 και η απονομή των επάθλων γύρω στις 15:30.

 

Οργανωτική επιτροπή

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι