ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσία του ΣΔΥΜ στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας και στις Κλεωνές Κορινθίας

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν δύο λαϊκοί αγώνες στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ του ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ και στις Αρχαίες Κλεωνές στη Κορινθία, όπου ο ΣΔΥΜ είχε παρουσία με τέσσερις αθλητές.

Συγκεκριμένα και κάτω από το σύνθημα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» έγινε ο 6ος λαϊκός αγώνας βουνού στα "Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων", ο οποίος περιελάμβανε δύο διαδρομές, μία των 20,4 χιλιομέτρων (υψομετρική διαφορά 825 περίπου μέτρα, με τη συμμετοχή 185 αθλητών) και μία μικρότερη αυτή των 10 περίπου χιλιομέτρων ( με συνολική υψομετρική διαφορά 450 περίπου μέτρα και τη συμμετοχή 48 δρομέων).

Για τους συμμετέχοντες στις ανωτέρω διαδρομές, υπήρξαν δύο σειρές  γενικής κατάταξης, αυτής των βετεράνων ανδρών και γυναικών που αφορούσε δρομείς ηλικίας άνω των 40 ετών και αυτής που αφορούσε δρομείς ηλικίας από 18 έως 40 ετών. Αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής πήραν όλοι όσοι επιτυχώς τερματίσανε. 

Για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας επιτυχή συμμετοχή και τερματισμό στη διαδρομή των 20,4χιλ., είχαν οι δρομείς: Σταύρος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Οι αγώνες είχαν και κοινωνικό πρόσωπο, αφού ήταν αφιερωμένοι στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, που βρίσκουν στήριγμα στον ομώνυμο σύλλογο γονιών «ΦΛΟΓΑ».

Ο άλλος αγώνας ήταν αυτός που έγινε στις Αρχαίες Κλεωνές Κορίνθου με την ονομασία 3ος Κλεώνιος Αγώνας και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίων Κλεωνών, υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας και του Απόλλων Δυτικής Αττικής ως τεχνικού συμβούλου.

Η διαδρομή ήταν κάτι παραπάνω από 11 χιλιόμετρα, περιελάμβανε 3,5 χιλ. χωμάτινο δρόμο και τα υπόλοιπα χιλιόμετρα ήταν επί ασφάλτινου οδοστρώματος. Ήταν σχετικά μέτριας δυσκολίας, με αρκετά σημεία με ανηφόρες και κατηφόρες.

Συνολικά τερμάτισαν επιτυχώς 148 δρομείς απ' όλη την Ελλάδα, ενώ για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας δύο ήταν οι δρομείς οι οποίοι πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού, ο μεγάλος δρομέας και Σπαρταθλητής Γιώργος Κουτσιούκος που ήρθε 9ος στη γενική κατάταξη με χρόνο 00:57:52 και ο Αναστάσιος Καστόρας με χρόνο 1:35:05.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του για την παρουσία τους στους ανωτέρω αγώνες.

Φωτογραφίες 6ος Αγώνας στα Μονοπάτια Αρκάδων Ποιμένων

Φωτογραφίες 3ος Κλεώνιος Αγώνας

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00