ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχές σε έξι αγώνες σ' όλη την Ελλάδα ο Συλλόγος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

Την Κυριακή 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά ο ορειβατικός Μουρίκιος δρόμος, στο Εμπόριο Κοζάνης. Και φέτος αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος στον αγώνα των 25.600 μέτρων. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γκουτζουρέλας Νίκος (2ος στην κατηγορία του), Νάτσιος Ανδρέας και Συράκης Δημήτρης.

 

Το Σάββατο 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά ο τριαθλητικός αγώνας Naxathlon, στη Νάξο. Οι αθλητές κάλυψαν την ολυμπιακή απόσταση ενώ είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι αθλητές συμμετέχουν σε τριαθλητικούς αγώνες. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Θώμος Νίκος.

 

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου έγινε για 29ηχρονιά με επιτυχία ο Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι από τους παλαιότερους αγώνας βουνού στη χώρα μας και κάθε χρόνο πολλοί αθλητές συμμετέχουν. Και φέτος αρκετοί αθλητές του Συλλόγου μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς στο δύσκολο αυτό αγώνα. Συγκεκριμένα Μπαλογιάννης Νίκος, Παζιάνας Νίκος, Γραμματικός Δημήτρης, Κούρτης Νικόλαος και Γκέκας Χαράλαμπος.


Επίσης την ίδια μέρα έγινε για 7η χρονιά ο παραλίμνιος δρόμος Ρυμνίου Κοζάνης συνολικής απόστασης 15 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές Μπροζιούτης Πέτρος, Γιαννούλας Χρυσόστομος, Γεωργαντάς Δημήτρης και Γεωργαντάς Αθανάσιος.


Ενώ έγινε την ίδια μέρα και για 4η χρονιά ο ημιμαραθώνιος προς τιμήν του Ελευθέριου Αθανασάκη στην Τανάγρα. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Μπαζούλης Αχιλλέας.


Επίσης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου δόθηκε η εκκίνηση του 2ου Φειδιππίδειου δρόμου με εκκίνηση την Αθήνα και τερματισμό τη Σπάρτη. Σε αυτό το πολύ δύσκολο αγώνα ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και φέτος συμμετείχε με εθελοντές στον αγώνα, ενώ υπήρξε και αθλητής που έλαβε μέρος.


Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ενημερώνει πως επόμενη αθλητική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στον 3oΑχίλλειο Άθλο, τον καθιερωμένο ημιμαραθώνιο που θα γίνει στα Φάρσαλα. Όπως επίσης και για τον 4oΝυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 10 Οκτωβρίου.

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00