ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεργασία ΟΜ και Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, ο Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μαραθώνιος Ολύμπου» κ. Νίκας Αριστείδης και ο υπεύθυνος Marketing κ. Γεωργίου Δημήτριος, οι οποίοι  συναντήθηκαν με το Αρχηγείο του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, αποτελούμενο από τον Αρχηγό του Τμήματος κ. Κατιρτζή Δημήτριο και τους δυο Υπαρχηγούς,  κ. Φυρινίδου Ευτέρπη και κ. Οικονόμου Ναούμ.

Σκοπός της επίσκεψης των εκπροσώπων του Olympus Marathon και του Ε.Ε.Σ., ήταν ο σχεδιασμός ασφαλών αγώνων, τόσο του Olympus Marathon ο οποίος διεξάγεται την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου κάθε έτους, όσο και του Χειμωνιάτικου Ενιπέα που διεξάγεται την δεύτερη Κυριακή του Δεκεμβρίου κάθε έτους και των οποίων την Διασωστική και Υγειονομική κάλυψή τους έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.

Στο τέλος της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Olympus Marathon αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη ανιδιοτελή προσφορά των Εθελοντών του Ε.Ε.Σ. προς τον συνάνθρωπο, αλλά και την ανεκτίμητη συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων  του Olympus Marathon και του Χειμωνιάτικου Ενιπέα, παρέδωσαν στο  ΣώμαΕθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών ένα (1) Στρώμα Κενού Res-Q-Matt Plus, συνολικής αξίας τετρακοσίων τριάντα ευρώ (430,00€).

Ο  κ.  Κατιρτζής  Δημήτριος, εκ μέρους όλων των Εθελοντών, ευχαρίστησε θερμότατα  τον πρόεδρο του Olympus  Marathon κ. Νίκα για την ευγενική προσφορά τονίζοντας ότι, για να υπάρξει μία Εθελοντική ομάδα και να μπορεί να παρέχει αξιόπιστο έργο, χρειάζονται, εκτός από το έμψυχο υλικό και τις γνώσεις, αναλώσιμα υλικά και κατάλληλος εξοπλισμός, ο οποίος όμως πολλές φορές είναι δυσβάσταχτος λόγω της οικονομικής κρίση για τις τσέπες των Εθελοντών.

Για τον λόγο αυτό η ευγενική αυτή προσφορά θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και το Εθελοντικό έργο θα πρέπει να βρίσκει στο διάβα του θερμούς υποστηρικτές.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα