ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδρομή Τελμησσού στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Μαραθώνος θα πραγματοποιήσει εκδρομή για τον νυχτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.

Η αποστολή του συλλόγου μας θα ταξιδέψει αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου (ώρα αναχώρησης 8.30) και θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής (ώρα αναχώρησης 20.30) με πτήσεις της Ryanair. Αυτή τη στιγμή η τιμή του αεροπορικού με επιστροφή είναι στα 52 €. Ανά πάσα στιγμή αυτή η τιμή μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα οπότε όσο πιο σύντομα κλείσει κάποιος τόσο καλύτερη τιμή θα πετύχει. Λόγω της κατάστασης στη χώρα μας η κράτηση με ελληνική κάρτα δε μπορεί να πραγματοποιηθεί εκτός και αν κρατηθεί αντίστοιχη προμήθεια από κάποιο site ή ταξιδιωτικό γραφείο. Γι αυτό όποιος έχει τη δυνατότητα το πιο συμφέρον είναι να πάει στο αεροδρόμιο να κλείσει τα εισιτήρια του.Το ξενοδοχείο που θα μείνουμε είναι το Mandrino το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην αφετηρία,στο κέντρο της πόλης και για μια βραδιά το κόστος κατ'άτομο ανέρχεται στα 20 €. Εννοείται ότι αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει άλλη ημέρα και ώρα όπως και με άλλο μέσο ή να μείνει σε άλλο ξενοδοχείο πράττει κατά βούληση.Οι εγγραφές για τον αγώνα θα γίνουν ομαδικά ώστε να έχουμε έκπτωση. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε τους Βλάσση Καραβασίλη (6942633465) και Χρήστο Πεταρούδη (6942804315).

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00