ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μένουν λιγότερες απο 30 μέρες για να λήξει η δήλωση συμμετοχής των μελών του ΣΔΙ για την εγγραφή και εκδρομή στο Μαραθώνιο της Σόφιας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Μένουν λιγότερες απο 30 μέρες για να λήξει η δήλωση συμμετοχής των μελών του ΣΔΙ για την εγγραφή και εκδρομή στο Μαραθώνιο της Σόφιας και τους παράλληλους αγώνες 20ΚΜ και 8ΚΜ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Παρακαλούνται όσοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχουν να αρχίζουν να δηλώνουν συμμετοχή (η εκδρομή θα πραγματοποιηθηθεί αφού υπάρχει προφορικό ενδιαφέρον απο πολλά μέλη του ΣΔΙ).


Υπενθυμίζουμε κάποιες πληροφορίες
Τα κριτήρια επιλογής του παραπάνω αγώνα έχουν να κάνουν τόσο με το χαμηλό κόστος της εκδρομής όσο και με τη δυνατότητα που δίνεται στους αθλητές να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών αγώνων . Του μαραθωνίου 42195 μέτρα ενός αγώνα 20 ΚΜ και ενός αγώνα 8ΚΜ.
Επίσης ο ΣΔΙ έχει αποφασίσει τη συμμετοχή του με ομαδική εκδρομή την άνοιξη σε έναν από τους μεγάλους Μαραθωνίους της Ευρώπης (ανακοίνωση θα υπάρξει μετά τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών)Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε κάθε αθλητή ανεξάρτητα με το αγωνιστικό του καλεντάρι να συμμετέχει στην εκδρομή.


Το γραφείο με το οποίο θα συνεργαστούμε είναι το ARMONIA TRAVEL (Γρηγορίου Σακκά 11-τηλ.2651032328) το οποίο μας έχει εξασφαλίσει ένα ταξίδι με αναχώρηση από τα Ιωάννινα την Παρασκευή το πρωί 2 Οκτωβρίου και επιστροφή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το βράδυ. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Σόφιας και ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό γεύμα) στην τιμή των 119 ευρώ το άτομο (μετά την αύξηση του ΦΠΑ απο 13% σε 23%). Η απόσταση με το λεωφορείο υπολογίζεται με τις στάσεις και τους ελέγχους στα σύνορα σε χρονική διάρκεια 8-9 ωρών .Η επιβάρυνση για όσους θα αγωνιστούν είναι 20 ευρώ για το μαραθώνιο , για τον αγώνα 20ΚΜ 10ευρώ και για τον αγώνα 8ΚΜ 5ευρώ.Ο ΣΔΙ αναλαμβάνει την ομαδική εγγραφή των αθλητών που θα δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο ARMONIA TRAVEL έως τις 20 Αυγούστου.


Η διαδικασία είναι απλή . Ο καθένας ατομικά προσέρχεται στο γραφείο του ARMONIA TRAVEL δηλώνοντας συμμετοχή δίνοντας 50 ευρώ προκαταβολή ή όλο το ποσό αν επιθυμεί και τη συμμετοχή στον αγώνα εφόσον αγωνιστεί. Μαζί με το φωτοαντίγραφό αστυνομικής ταυτότητας τα στοιχεία δίνονται στο ΣΔΙ προκειμένου να γίνει η ομαδική εγγραφή για όσους θα δηλώσουν έως 20 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα ο καθένας γράφεται ατομικά-ηλεκτρονικά μέχρι τη μέρα του αγώνα. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν και συνοδοί ή αθλητές άλλων συλλόγων εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στην εκδρομή είναι να έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων


Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής θα ανακοινωθεί αργότερα.
Σημείωση: Για την είσοδο στη Βουλγαρία απαιτείται αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου
Πληροφορίες για το ξενοδοχείο: https://www.booking.com/hotel/bg/ramada-sofia.el.html
Πληροφορίες για τον αγώνα: https://marathonsofia.com/?lang=en
Για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο της εκδρομής : Τσεντσερή Μιχάλη 6979355888

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι