ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση σχετικά με την εκδρομή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στις ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, για τα ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015

Φίλοι δρομείς,

Επειδή η ζήτηση για τον αγώνα των ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΩΝ στις Κροκεές Λακωνίας, είναι πολύ μεγάλη – μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, θα θέλαμε να προβούμε στην παρακάτω παράκληση από την μεριά μας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν περισσότεροι φίλοι δρομείς.

Τα χρήματα που μας δίνει η Οργανωτική Επιτροπή των Βρεττακείων επιτρέπει την εκδρομή ενός μόνο πούλμαν ή 2 με μόνο αντίτιμο από την πλευρά των δρομέων που θα τα χρησιμοποιήσουν, της τάξεως των 5,00 ευρώ ΜΟΝΟ.

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε όσους περισσότερους φίλους δρομείς, και με δεδομένο το ποσό που μας δίνει η διοργάνωση, σας γνωστοποιούμε ότι αλλάζει η εντελώς δωρεάν μετακίνηση των δρομέων με τα πούλμαν της διοργάνωσης, στο ποσό της τάξεως των 5,00 ευρώ. Έτσι θα μπορέσουμε να ναυλώσουμε άλλο ένα πούλμαν και να εξυπηρετήσουμε και άλλους φίλους δρομείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα. Το εν λόγω ποσό είναι και το μόνο, που απαιτείται για να έρθετε να τρέξετε, χρησιμοποιώντας την εκδρομή του Απόλλωνα.

Επαφιόμαστε στην λογική σας και στην διάθεσή σας, να εξυπηρετήσουμε όσους περισσότερους φίλους δρομείς, προκειμένου να έρθουν να τρέξουν στα ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ.

Όσοι φίλοι δρομείς, δεν θέλουν να διαθέσουν το εν λόγω ποσό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε προκειμένου να διαθέσουμε την θέση στο πούλμαν σε κάποιον άλλον δρομέα.

Εάν τελικά δεν πιάσουμε τις θέσεις που απαιτούνται για να έρθει και 2ο πούλμαν, τότε η εκδρομή θα παραμείνει δωρεάν όπως είχε.

Σας ευχαριστούμε πολύ και επαφιόμαστε στην κατανόησή

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΩΝ

ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00