ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το «Θερινό Σχολείο για Νέους Ομογενείς», που συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), συνεχίζεται καθημερινά έως τις 8 Αυγούστου 2015

Στο «Θερινό Σχολείο για Νέους Ομογενείς», που συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), συνεχίζεται καθημερινά έως τις 8 Αυγούστου 2015.

Τη δράση διοργανώνει η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών & Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής & Καναδά. Το Πανεπιστήμιο - το τμήμα Φιλολογίας -, φιλοξενεί 50 φοιτητές μεσσηνιακής καταγωγής από Πανεπιστήμια όλου του κόσμου (Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία και Ευρώπη).

Οι φοιτητές διδάσκονται την ελληνική γλώσσα, την Αρχαία Ολυμπιακή Ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό εν γένει και δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το βιβλίο της ΕΘΝ.Ο.Α. και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Είναι σημαντικό για την Ακαδημία, να ακούει τις αξιοθαύμαστες απόψεις των μελλοντικών παιδαγωγών από ολα τα κράτη του κόσμου!

Σας ευχαριστούμε! Καλή συνέχεια στην εκπαίδευσή σας! Πάμε Ψηλά!

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7th Lycabettus Run - Αναβολή

7th Lycabettus Run - Αναβολή

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Salewa Rogkas

Salewa Rogkas

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα