Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Από 13 Ιουλίου έως στις 8 Αυγούστου 2015, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), θα συμμετέχει στο «Θερινό Σχολείο για Νέους Ομογενείς»

Από 13 Ιουλίου έως στις 8 Αυγούστου 2015, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), θα συμμετέχει στο «Θερινό Σχολείο για Νέους Ομογενείς», το οποίο διοργανώνει η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών & Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής & Καναδά.


Το Πανεπιστήμιο - το τμήμα Φιλολογίας -, θα φιλοξενήσει 50 φοιτητές μεσσηνιακής καταγωγής από Πανεπιστήμια όλου του κόσμου (Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία και Ευρώπη). Οι φοιτητές έφτασαν ήδη στην Ελλάδα και είναι έτοιμοι να γνωρίσουν και να διδαχτούν την ελληνική γλώσσα, την Αρχαία Ολυμπιακή Ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό εν γένει . Στο πρόγραμμα της εκπαίδευσής τους έχει ενταχθεί το Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α.: «Ολυμπιακή Κληρονομιά» και συγκεκριμένα το επιτυχημένο «Εργαστήρι Ολυμπισμού».


Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία, υπό την καθοδήγηση της ΕΘΝ.Ο.Α. και τον συντονισμό της Επίκουρου Καθηγήτριας του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου & Επιστημονικής Υπεύθυνης του προγράμματος «Θερινό Σχολείο για Νέους Ομογενείς» κυρίας Ελένης Βολονάκη, να πραγματοποιήσουν συνοδεία εκπαιδευτικού, ένα μαγικό ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπιακή Ιστορία και τις Ολυμπιακές Αξίες, μέσα από το εκπαιδευτικό βιβλίο της Ακαδημίας: «Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία. προς όλο τον Κόσμο»! Ένα μαγικό ταξίδι!».


Για την Ολυμπιακή Ακαδημία της χώρας αποτελεί μεγάλη χαρά, να δίνει την ευκαιρία στους νέους του απόδημου ελληνισμού, να διδαχθούν την Ολυμπιακή Ιστορία, να γίνουν θιασώτες των Ολυμπιακών Αξίων και υποστηρικτές της κληρονομιάς του Ολυμπισμού κατά την επιστροφή τους, στις ανά τον κόσμο κοινότητες τους. Πάμε Ψηλά!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00