ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεχίζεται το "Εργαστήρι Ολυμπισμού" της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας

Το πετυχημένο "Εργαστήρι Ολυμπισμού" της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας ολοκληρώθηκε, με την συμμετοχή αρκετών παιδιών και νέων την προηγούμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα, με εκπαιδευτή στο πρόγραμμα μαθημάτων Ολυμπιακής Παιδείας τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη στο στίβο Περικλή Ιακωβάκη που κυριολεκτικά εντυπωσίασε κατά την εκπαίδευση, μικρούς και μεγάλους!

Σήμερα, από νωρίς το πρωι, τα παιδιά του "Εργαστηρίου Ολυμπισμού" της Ακαδημίας στην Καλαμάτα, υποδέχονται την καταπληκτική συνεργάτιδα και Ολυμπιονίκη του Ανσάμπλ Εύα Χριστοδούλου για τα μαθήματα Ολυμπιακής Παιδείας της εβδομάδας και η Ακαδημία έχει φροντίσει να παρουσιάσει αυτές τις μέρες ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο εχουν, χθες ειδικά, ενημερωθεί και θα στηρίξουν οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου!

Συνεχίζουμε δυναμικά υπερ της Ολυμπιακής παιδείας στα παιδιά, όλοι μαζί ενωμένοι όπως πάντα στην πολύτιμη ομάδα της ΕΘΝ.Ο.Α. που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια, στη χώρα που γέννησε την ιδέα του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού! Συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα να καταθέτουμε την ψυχή μας στην προσπάθεια επιμόρφωση των παιδιων και των νέων μας. Αυτή είναι η αποστολή μας! Αυτό μάθαμε στην Ακαδημία να κάνουμε τόσα χρόνια και μάλιστα πάντα υπο δύσκολες συνθήκες σε εθνικό επίπεδο, καθώς ο δρόμος μας δεν θυμόμαστε ποτέ να ήταν εύκολος!

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακολουθώντας το όραμά μας υπερ της εκπαιδεύσης Ολυμπιακών Αξιών, στα παιδιά της χώρας. Η ζήτηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, εχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία φέτος μετά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, από όλα τα οργανωμένα summer camp της Ελλάδας... και η Ακαδημία προσπαθεί να στηρίξει όλες τις προτάσεις συνεργασίας που καταφθάνουν καθημερινά με την μεγάλη κυρίως και ασταμάτητη υποστήριξη του Προέδρου της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρου Κούβελου.

Το πρόγραμμα θα συνεχίσει προς τις κατασκηνώσεις της Ελλάδας όλο το καλοκαίρι και αναμένουμε να ανακοινώσουμε τα θετικά του επιστημονικά αποτελέσματα! Πάμε Ψηλά!

-