Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Δουβαλίδης για ρεκόρ, Μάστορας για μεγάλα άλματα

Μοναδικές στιγμές έζησε σήμερα ο ελληνικός στίβος χάρη στις εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών στο Diamond League του Παρισιού.

Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις στο επί κοντώ με παγκόσμια απήχηση, όμως,  δεν ήταν οι μοναδικοί που ξεχώρισαν.

Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί να μην έτρεξε στην γρήγορη σειρά των 110 μ. μπ., όμως με 13.34 (0,4) ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο έχει πετύχει στις 20 Ιουλίου του 2013 και κατάφερε να κάνει την κούρσα που έψαχνε από την αρχή της σεζόν. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έδειξε πως με αυτές τις επιδόσεις είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο του Πεκίνου.

Ο Δουβαλίδης κατάφερε να βρει τον "γρήγορο" εαυτό του παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που τον έβαλαν σε σκέψεις ακόμη και για συμμετοχή στον σημερινό αγώνα. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, από το Παρίσι θα ταξιδέψει για την Βουδαπέστη, προκειμένου την Τρίτη (7/7) να τρέξει - αν και εφόσον είναι καλά - στο μίτινγκ "Ιστβαν Γκιουλάι".


Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και ο Αντώνης Μάστορας, που ξεπέρασε τα 2,29 μ. και βελτίωσε το ρεκόρ του στη θερινή σεζόν. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεπέρασε με την πρώτη το 2,19 μ., 2,24 μ. και 2,29 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 2,32 μ., επίδοση που θα αποτελούσε και ατομικό του ρεκόρ. Νικητής ήταν ο Νταιίλ Τσιπλάκοφ με 2,32 μ. και δεύτερος ο Ντόναλντ Τόμας με το ίδιο ύψος. Πίσω από το Μάστορα στην 5η θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα του ο Μουτάζ Μπαρσίμ με 2,29 μέτρα. Το 2,29 μ. είναι όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00