Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διεθνής διακρίσεις των αθλητών της SMF TEAM και 30η θέση στην παγκόσμια κατάταξη

Το σαββατοκύριακο η SMF TEAM ταξίδεψε στο IZMIT (Νικόπολη) της Tουρκίας με τους Antoniadis Dimitrios και Ivana Kostic για την συμμετοχή τους σε αγώνα UCIC2 ενταγμένος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

O Δημήτρης Αντωνιάδης έως και τον 5ο γύρο διατηρούσε την 1η θέση δίνοντας μια αγωνιστική μάχη με τον πρωταθλητή Τουρκίας .Ο τερματισμός του αγώνα τον έφερε στην 2η θέση 20 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή.

Η Ivana Kostic διατηρούσε την 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Τουρκίας .Στον 4ο γύρο ήρθε η άτυχη στιγμή καθώς κτυπώντας τον πίσω τροχό σε πέτρα την άφησε εκτός αγωνιστικής διεκδίκησης πρωτιάς .Παρόλα αυτά περπάτησε για πάνω από 1,5 χιλ και ερχόμενη στην ζώνη υποστήριξης αλλάζοντας τροχό διεκδίκησε θέση και βρέθηκε στον τερματισμό 4η.

Συνολική βαθμολογία για την SMF team για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 32 πόντοι.

Ανακοινώθηκε από την UCI η βαθμολογία των 89 professional team ανά των κόσμο.

Η SMF TEAM η μοναδική ελληνική professional team έως και την 27 Ιουνίου βρίσκεται στην 30η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 1073 πόντους.

Μια θετική πορεία καθώς από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκίνησε από την 58η θέση.

Χαρακτηριστικό της θετικής πορείας είναι πως στις θέσεις από 1-35 βρίσκονται παγκόσμιες εργοστασιακές ομάδες.

Το να καταφέρει μια Ελληνική Ιδιωτική ομάδα η SMF TEAM να μπει ανάμεσα σε παγκόσμιες εργοστασιακές ομάδες που οι προϋπολογισμοί τους είναι από 15-30 φορές πολλαπλάσιες είναι μεγάλη επιτυχία στους δύσκολους καιρούς που διανύει η πατρίδα μας.

Συνεχίζουμε χάρη στις προσπάθειες των παιδιών της ομάδας, Antoniadis Dimitrios, Ivana Kostic Alexandros Vrochidis Jovan Rajkovic Διακάκη Ελένη και του μοναδικού χορηγούμας Ideal Bikes ,την τεχνική υποστήριξη SPIN think cycling και χορηγό επικοινωνίας MBike Greece.

Τώρα προετοιμαζόμαστε για το ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου στην ΝΑΟΥΣΑ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00