ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεχίζονται και το καλοκαίρι οι δραστηριότητες για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου

Αρχή δραστηριοτήτων από το Tsagarada Escape Festival 2015 

Συνεχίζονται και το καλοκαίρι οι δραστηριότητες για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου. Αυτές είναι ποικίλες, και η αρχή θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουλίου με συμμετοχή πολλών μελών του όπως και με βοήθεια στη διοργάνωση, στο Tsagarada Escape Festival 2015. Καλούνται όλοι οι φίλοι του τρεξίματος και τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρών στον αγώνα ορεινού τρεξίματος 12 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί, ενώ επίσης τα παιδιά τους μπορούν να μετέχουν στον παράλληλο αγώνα των 3 χιλιομέτρων.

Το Tsagarada Escape Festival 2015 περιλαμβάνει μια σειρά αθλημάτων περιπέτειας που θα γίνουν από τις 2 ως τις 5 Ιουλίου, όπως Αναρρίχηση, Κατάβαση φαραγγιών, Ποδηλασία βουνού, Πεζοπορία, Θαλάσσιο κανό, Τοξοβολία, Ιππασία, Εναέρια διαδρομή 80μ. (Flying fox), και δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος 3 και 12 χιλιόμετρων αντίστοιχα, και το κοινό της Μαγνησίας και όχι μόνο, μπορεί να μετέχει και μάλιστα δωρεάν σε όποια από αυτά θέλει. Επισημαίνεται ότι στον αγώνα ορεινού τρεξίματος η απόσταση θα είναι φέτος 12 χιλιόμετρα αντί 10 που ήταν πέρυσι, λόγω μικρής διαφοροποίησης στη διαδρομή.
 
Οι συμμετοχές θα συνεχιστούν με τον 2ο Αγώνα Δρόμου στη Μηλίνα όπου προγραμματίζονται οι λεπτομέρειες και η οριστικοποίηση της ημερομηνίας του αγώνα. Προσεχώς και πιο συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου θα γίνει ο 3ος αγώνας για τη Φλόγα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Βόλο, από όπου όλες οι εισπράξεις αποδίδονται απευθείας στη Φλόγα Βόλου. Την 1η Νοεμβρίου θα γίνει για 2η χρονιά στην παραλία του Βόλου και ο πρωτότυπος αγώνας Street Relays, που έχει χαρακτηριστικό τη δημιουργία ομάδων που μετέχουν σε αγώνα σκυταλοδρομίας και θα συνδράμει ο ΣΔΥ Βόλου με βοήθεια στη διοργάνωση, όπως και με συμμετοχές.
 
Συμμετοχές σε αγώνες της περασμένης βδομάδας, είχαν ο Αλέξης Παπαλεξίου στο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. Το Πέρασμα του Απόστολου Παύλου στο Μακρύγιαλο Πιερίας, και η Βάσω Τασιώνη στον 4ο Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. «Προφήτη Ηλία» Κερασιά Κοζάνης, ενώ δρομείς του ΣΔΥ Βόλου μετέχουν και στον Καραϊσκάκειο Δρόμο 25 χιλιομέτρων από την Καρδίτσα στο Μαυρομάτι.
 
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ενημερώνει ότι και οι 80 διαθέσιμες θέσεις για εγγραφές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, εξαντλήθηκαν και ήδη σχηματίζεται λίστα επιλαχόντων.

Ωστόσο εξασφαλίστηκαν για όσους δεν πρόλαβαν να γραφούν, θέσεις μέσω του ΚΕΘΕΑ. Οσοι γραφούν συνεπώς με το ΚΕΘΕΑ θα ενισχύσουν προσφέροντας και βοηθώντας στον κοινωνικό σκοπό. Οφείλουν όμως να βιαστούν διότι και αυτές οι θέσεις εξαντλούνται. Οσοι θέλουν να μετέχουν στην αποστολή που θα γίνει το Σαββατοκύριακο του αγώνα (7-8 Νοεμβρίου) με το λεωφορείο που θα ναυλώσει ο σύλλογος, πρέπει να κάνουν κράτηση καθώς απομένουν ελάχιστες θέσεις. Επίσης όσοι επιθυμούν διαμονή στο ξενοδοχείο, επίσης πρέπει να το αναφέρουν.
 
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου προγραμμάτισε συμμετοχή και εκδρομή και στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου με αγώνες 30 και 10 χιλιομέτρων. Πληροφορίες - εγγραφές στα μέλη του συλλόγου και στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλέφωνο 24210 235323.
 
*Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εκφράζει τις καλύτερες ευχές του στα εκλεκτά μέλη Ισίδωρο Κουκλουμπάκο και Σταυρούλα Μορφογιάννη, που ενώθηκαν το προηγούμενο Σάββατο με τα δεσμά του γάμου.
 
 
*Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου, ή στα γραφεία Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως, ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ. Κώστας Κυριαζής. Επίσης στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλέφωνο 24210 235323, στο μπλογκ https://sdyvolou.blogspot.gr/ ή στο facebook, https://www.facebook.com/sdyvolou?ref=hl .

Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη μας σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου. Το email όπου μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες, είναι το sdyvolou@gmail.com.

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7ος Δρόμος Αθανάτων

7ος Δρόμος Αθανάτων

Οκτ 30, 2021 Rate: 0.00

3ο ΟΠΑ RUN

3ο ΟΠΑ RUN

Οκτ 31, 2021 Rate: 0.00