ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Γύρος Πανεπιστημιούπολης Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, με την αρωγή και τη στήριξη του Δήμου Ζωγράφου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Γύρος Πανεπιστημιούπολης Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, με την αρωγή και τη στήριξη του Δήμου Ζωγράφου.

            Οι συμμετοχές στον αγώνα των 10 χλμ. ξεπέρασαν τις 500, από τις οποίες τερμάτισαν οι 460, ενώ στον παιδικό αγώνα 1000μ. έλαβαν μέρος 140 παιδιά.

           

            Πρώτος στην κατηγορία των ανδρών ήρθε ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΣ, με χρόνο 36:25, και στην κατηγορία των γυναικών, η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, με χρόνο 40:41.

Ακολούθησαν:

Ανδρική κατάταξη:                                                                                    

2η θέση: BUNCE WAYNE με 36:56

3η θέση: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ με 37:23

Γυναικεία κατάταξη:

2η θέση: ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ με 44:24

3η θέση: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ με 46:37

            Οι μικροί μας φίλοι, όπως και πέρυσι, στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, με προϊόντα της επιλογής τους, δίνοντας μεγάλη χαρά σε ανθρώπους που πραγματικά τη χρειάζονται.

            Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Νοσοκομείο Ερρικός Ντυνάν, την παθολόγο, Παναγιώτα Μήτρου και τον παιδίατρο, Παναγιώτη Ευθυμίου, για την υγειονομική κάλυψη του φετινού αγώνα.

            Επίσης ευχαριστούμε την εταιρίες Dole και Βίκος για τις μπανάνες και τα νερά που προσέφεραν σε όλους τους αθλητές και τα παιδιά, καθώς και τα οπτικά Δανάη Κέσκου για τα γυαλιά ηλίου που δώρισε στον πρώτο και στην πρώτη των 10 χλμ.

            Πολύ σημαντική, για 4η συνεχόμενη χρονιά, ήταν η συνεργασία και η υποστήριξη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

            Συνεχίζοντας, ευχαριστούμε το γυμναστήριο Hyper, τον χορηγό επικοινωνίας, Runningnews.gr, την ομάδα JyotiYoga για το πρόγραμμα διατάσεων των δρομέων πριν τον αγώνα και το 1ο σύστημα Προσκόπων Ζωγράφου για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών μετά το τέλος του παιδικού αγώνα.

            Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους 30 εθελοντές – μέλη και φίλοι του ΣΑΠΠΑΖ (Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης ΠΑνεπιστημιούπολης Ζωγράφου) που εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους δρομείς και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον αγώνα και βοήθησαν να συμβάλουμε όλοι μαζί στην προώθηση του μαζικού λαϊκού αθλητισμού!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο του 2016 στον 5ο Γύρο Πανεπιστημιούπολης Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου!

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι