ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με πολυάριθμη αποστολή συμμετείχε ο ΣΔΟ Εορδαίας στον 4ο αγώνα δρόμου Σολού Nτερέ

Με πολυάριθμη αποστολή συμμετείχε ο ΣΔΟ Εορδαίας στον 4ο αγώνα δρόμου Σολού Nτερέ που λαμβάνει χώρα στον Φιλώτα.
Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται από την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης που έχει σαν σκοπό να διαδώσει και να προωθήσει τον αθλητισμό και ειδικά το τρέξιμο στους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
 
Ο αγώνας ήταν αρκετά περιπετειώδης αλλά χάρη στο ευ αγωνίζεστε και στην κατανόηση όλων όσων συμμετείχαν ξεπεράστηκαν οι διάφορες κακοτοπιές που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα.
 
Έτσι λοιπόν επίσημη χρονομέτρηση και κατάταξη στην μεγάλη διαδρομή δεν έχει ανακοινωθεί από την διοργάνωση. Στην διαδρομή των 4χλμ πρώτος έκοψε το νήμα ο Μπίγγας Πρόδρομος την 6η θέση κατέλαβε ο Κριτσάνης Παναγιώτης και την 9η ο Αλέξανδρος Χατζησάββας. Στον αγώνα του 1χλμ συμμετείχαν 5ος) Στογιάννης Πέτρος, την 6η θέση στην γενική η Σοφία Χατζησάββα που όμως κατέλαβε την 2η θέση στα κορίτσια 11ος)Στογιάννης Στέλιος, η Μαργαρίτα Κωνσταντινίδου και Λευτέρης Σπανδωνίδης.
 
Την Κυριακή στην Καβάλα διεξήχθη ο 6ος Trail run ορεινός αγώνας 19χλμ "Δρόμος νερού". Στον αγώνα πήραν μέρος οι αθλητές του ΣΔΟ Εορδαίας, Σίσκος Τρύφων που κατέλαβε την 3η θέση στα 50+με χρόνο 2:00 και ο Ζαχαριάδης Γιώργος με χρόνο 2:06

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00