ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Τελμησσού στον 2ο Hμιμαραθώνιο Σύρου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου ο 2ος ημιμαραθώνιος της Σύρου αλλά και τα 5 χιλιόμετρα όπου ο Τελμησσός έδωσε και εκεί το παρόν.

Οι εκδηλώσεις στην αρχοντική αλλά συνάμα και φιλόξενη πρωτεύουσα των Κυκλάδων με τα γραφικά και πλακόστρωτα σοκάκια, ξεκίνησαν το Σάββατο με την παραλαβή των αριθμών και το καθιερωμένο pasta party. Η Κυριακή,ημέρα του αγώνα, ήταν ιδιαίτερα ζεστή, κάνοντας έτσι δύσκολο το έργο των αθλητών. Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου ήταν αρκετά απαιτητική με αρκετές υψομετρικές διαφορές και την παρατεταμένη ανηφόρα των 4 σχεδόν χιλιομέτρων στην επιστροφή να αποτελεί το σημείο αναφοράς. Συγχαρητήρια λοιπόν για την προσπάθεια τους στα μέλη του Τελμησσού, Βαγγέλη Παλιογιάννη και Χρήστο Πεταρούδη, που τερμάτισαν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Συγχαρητήρια όμως και στον φίλο μας και μέλος του Τελμησσού, Αλέξανδρο Κομεσσάριο, που ταξίδεψε από την Τήνο και τερμάτισε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην γενική κατηγορία.

Να πούμε ότι τον αγώνα συνόδευαν 2 ιππεύτριες αλλά και γκρούπ κατόχων μηχανών harley davidson,που συνόδεψαν, βοήθησαν κ με τη συνολική τους παρουσία συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δίνοντας έτσι μια ευχάριστη πινελιά. Να ευχαριστήσουμε θερμά όμως και τους δρομείς της Σύρου αλλά και τους εθελοντές που με την συμβολή τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας. Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα υπάρχει ακόμη καλύτερη οργάνωση, κυρίως ώστε να μην συμπέφτουν οι αγώνες των διάφορων αγωνισμάτων και ευχόμαστε σε όλους να είναι καλά ώστε να πραγματοποιηθεί και του χρόνου ο αγώνας με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00