ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με δύο χρυσά μετάλλια, ο Παναγιώτης Δούσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων στην Κατερίνη

Η διαχρονική αξία του κλασικού αθλητισμού και η ευγενής άμιλλα αναδείχθηκαν μοναδικά στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Αθλητών Στίβου, το οποίο  διεξήχθη το διήμερο 13 – 14 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου, ο ΣΕΓΑΣ Πιερίας και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

Περισσότεροι από 400 αθλητές - αθλήτριες και φίλοι του αθλητισμού από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος σ' αυτό το αθλητικό γεγονός το οποίο έχει καθιερωθεί στη πόλη της Κατερίνης και είναι πλέον θεσμός. Από τους συγκεκριμένους αγώνες, δεν έλειψε το πάθος για διάκριση και σημειώθηκαν μεγάλες επιδόσεις και καταρρίφθηκαν προσωπικά ρεκόρ, σε όλα τα αγωνίσματα, με τις εντυπώσεις όμως να τις κερδίζει η προσπάθεια και η συμμετοχή αθλητών στις ηλικίες από 35 έως 100 ετών.

Από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση, το παρόν έδωσε ο βετεράνος αθλητής και σημαία του συλλόγου κ. Παναγιώτης Δούσης, ο οποίος για 17 συνεχόμενα χρόνια ανακηρύσσεται βετεράνος πρωταθλητής στη κατηγορία του.

Στην Κατερίνη αγωνίστηκε στα 400 μέτρα και στον αγώνα απόστασης 5000 μέτρων, σημειώνοντας χρόνο 19:29:13" κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στη κατηγορία του.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτέλεσαν και είναι πρόκριμα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Γαλλία.

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00