ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το πετυχημένο εκπαιδευτικό "Εργαστήρι Ολυμπισμού" της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας ξεκίνησε στην Καλαμάτα

Το πετυχημένο εκπαιδευτικό "Εργαστήρι Ολυμπισμού" της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας ξεκίνησε στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ και το summer camp που διοργανώνει από τις 16/6/2015 εως 18/8/2015.

Στο Ολυμπιακό Εργαστήρι θα σημμετάσχουν, στο πλαίσιο ολόκληρης της σεζόν, δεκα Ολυμπιονίκες από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΘΝ.Ο.Α., οι οποίοι θα διδάξουν τις Αξίες του Ολυμπισμού στα παιδιά μέσα από το ειδικό εκπαιδευτικό βιβλίο της Ακαδημίας, μαζί με την πιστοποιημένη εκπαιδευτικό από την ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Έφη Πράτη. Την έναρξη του εργαστηρίου χθες, πραγματοποίησε με τα παιδιά ο Ολυμπιονίκης και μόνιμος υπάλληλος της Ακαδημίας κ. Νίκος Δελληγιάννης. Οι ΕΘΝ.Ο.Α. και οι σημαντικοί συνεργάτες της, οι Ολυμπιονίκες, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και στις αθλητικές δραστηριότητες του camp αν χρειαστεί, προς υποστήριξη των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής του συλλόγου. Πάμε Ψηλά!!

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι