ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - “ΣΜΟΚΟΒΟ” Τελευταία αγωνιστική εξόρμηση του Σ.Δ.Υ.ΠΕΙΡΑΙΑ 9ος Λαϊκός αγώνας δρόμου «ΔΟΛΟΠΩΝ»

Μετά τις διαδοχικές και μαζικές εξορμήσεις στην ελληνική περιφέρεια απ’ τις αρχές του χρόνου, ήρθε ο καιρός να δώσουμε ανάσες για τους αθλητές μας εν όψει και του καλοκαιριού.

Φέτος ήταν μια ιδιαίτερα πλούσια χρονιά από πλευράς συμμετοχών του Σ.Δ.Υ.Πειραιά σε πολλούς αγώνες στην ελληνική επικράτεια.

Το “Σμόκοβο”, στη Μενελαϊδα του Δήμου Σοφάδων αποτελεί παραδοσιακά την τελευταία μαζική εξόρμηση, γιατί μικρές παρεϊστικες εξορμήσεις γίνονται χωρίς διακοπές όλο το χρόνο. Μετά το ομαδικό προσκύνημα του συλλόγου στον Ιερό τόπο του Διστόμου, επιβεβαιώσαμε τη συνέπειά μας απέναντι σε εκδηλώσεις μνήμης και επίγνωσης της ιστορίας του τόπου μας.

Το διήμερο 11 & 12 Ιουλίου θα δώσουμε βροντερό παρόν όχι μόνο στον αγώνα αλλά και στο παραδοσιακό γλέντι του Σαββατόβραδου, που οργανώνουν οι διοργανωτές για τους δρομείς που προσέρχονται απ’ όλη τη χώρα σ’ αυτό το πανέμορφο τοπίο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο 11 Ιουλίου & ώρα 7:00 π.μ. μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου, στο “Πύργο” του Πειραιά. Η διαμονή θα είναι στο γνωστό ξενοδοχείο “ΑΓΡΑΦΑ” των λουτρών Σμοκόβου.

Ο αγώνας των 13.000 μ. θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. απ’ το πάρκο του Κέδρου. Ο αγώνας των 1.000 μ. για παιδιά θα διεξαχθεί στο μεγάλο πάρκο του Κέδρου στις 6:00 μ.μ.. Οι περιπατητές των 13.000 μ. θα ξεκινήσουν απ’ την ίδια αφετηρία (πάρκο Κέδρου) στις 6:00 μ.μ..

Στο πρόγραμμα προβλέπεται και ιαματικό λουτρό SPAμετά τον αγώνα, προσφορά των διοργανωτών.

Το βράδυ το παραδοσιακό γλέντι κλέβει την παράσταση μέχρι το πρωϊ, για όποιον αντέξει.

Κυριακή πρωϊ μέχρι τις 11:00 π.μ. προβλέπεται πρωϊνό και εκκλησιασμός για όσους το επιθυμούν. Στις 11:00 ακριβώς η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την παραλία της Αταλάντης. Εκεί θα υπάρχει ελεύθερο πρόγραμμα (φαγητό, μπάνιο ή και τα δύο) μέχρι τις 5:00 μ.μ. που θα γίνει η αναχώρηση με προορισμό τον Πειραιά.

Για τις κρατήσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του συλλόγου (Δευτέρα & Τετάρτη 6 – 9 μ.μ   τηλ.: 210 – 4171009)   ή με τους:

  1. Σάββα Χαραλαμπίδη      τηλ.: κιν.:6945703030
  2. Νίκο Αργυριάδη              τηλ.: κιν.:6946181079

To συνολικό κόστος της εκδρομής θα είναι: 40€/άτομο (συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή στον αγώνα 3€) σε δίκλινο δωμάτιο (με την προϋπόθεση κάλυψης 40 θέσεων στο λεωφορείο). Το κόστος σε μονόκλινο θα έχει επιπλέον επιβάρυνση 5€. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει μικρή αναπροσαρμογή στο κόστος της μεταφοράς.

Θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας για τα μέλη μας και τους φιλοξενούμενους.

 

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά.    

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00