Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τους βετεράνους Δούση και Καλυβιώτη ο ΣΔΥΜ στο Tinos Running Experience 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στο όμορφο νησί της Τήνου, οι αγώνες δρόμου με την επωνυμία Vodafone Tinos Running Experience 2015.

Τη διοργάνωση επιμελήθηκε το ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING, που σκοπό έχει με την καθιέρωση των συγκεκριμένων αγώνων, να συμβάλλουν στη προσπάθεια της προώθησης, της ανάπτυξης και της οικονομικής ευημερίας του νησιού, ώστε κάθε χρόνο να προσελκύονται όσο το δυνατότερο περισσότεροι αθλητές και επισκέπτες, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο τον αθλητικό τουρισμό.

Πάνω από 400 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον ημιμαραθώνιο (21,1km), στα 10km, στα 5km, στο 1km για παιδιά και στα 100m για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Από πλευράς ΣΔΥΜ συμμετείχαν, η σημαία του συλλόγου και βετεράνος αθλητής με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, κ. Παναγιώτης Δούσης (83 ετών), ο οποίος έτρεξε και τερμάτισε επιτυχώς στον αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων, σημειώνοντας χρόνο 00:58:10' και ο επίσης βετεράνος αθλητής του συλλόγου, επίτιμος πρόεδρος, με 49 μαραθωνίους στα πόδια του και αμέτρητους άλλους αγώνες σε Ελληνικές και Διεθνής διοργανώσεις, κ. Νικόλαος Καλυβιώτης, που αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, τερματίζοντας με επιτυχία σημειώνοντας χρόνο 00:31:06'.

Το Δ.Σ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη, για τη συμμετοχή τους στους αγώνες της Τήνου.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00