ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αφήνουν τα κουπιά και τρέχουν στα Street Relays των Ιωαννίνων

Η κωπηλασία είναι άθλημα που παράγει πρωταθλητές στα Ιωάννινα και είναι άθλημα που στήριξε τα Βίκος StreetRelays σε όλους τους αγώνες από πέρσι μέχρι σήμερα. Το ίδιο θα συμβεί και στην δεύτερη… έκδοση των αγώνων σκυταλοδορμιών δρόμου στην πόλη των Ιωαννίνων, το Σάββατο 13 Ιουνίου, με τον Γύρο του Κάστρου.

Η Κατερίνα Ζέρβα, χάλκινη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων το 2014, ετοιμάζεται να πάρει ξανά σκυτάλη και να τρέξει στις σκυταλοδρομίες δρόμου, στηρίζοντας με τη σειρά της την “Κιβωτό του Κόσμου” στη Πωγωνιανή. “Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Με αυτόν τον αγώνα ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το τρέξιμο δείχνει και μια άλλη πλευρά του, την ομαδικότητα και τη συνεργασία. Εγώ θα συμμετέχω στο αγώνισμα της μικτής σκυτάλης, μαζί με αντάξιους συναθλητές μου και πολύ καλούς φίλους μου”, επεσήμανε ο νεαρή πρωταθλήτρια, προσθέτοντας πως “θα ήθελα να παρακινήσω τον κόσμο των Ιωαννίνων να συμμετάσχει στα Relays και να κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής”.

Η Ζέρβα θα είναι στην τετράδα με τον Νίκο Βλάχο, 5ο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, τον Αποστόλη Λαμπρίδη, χρυσό Ολυμπιονίκη Νέων το 2012 και τον Κωνσταντίνο Μάντζιο, βαλκανιονίκη και πανελλήνιο πρωταθλητή. Εκτός από αυτή τη τετράδα πολλοί κωπηλάτες του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα συμμετέχουν στα Relays, όπως είχε συμβεί και την περσινή χρονιά.

Με την υποστήριξη της Stoiximan.gr!

Άλλος ένας “σύμμαχος” προστέθηκε στα Street Relays και θα λειτουργήσει ως υποστηρικτής στον αγώνα των Ιωαννίνων! Η στοιχηματική εταιρεία “Stoiximan.gr” παίρνει σκυτάλη και στηρίζει τον Γύρο του Κάστρου, αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, μπαίνοντας στη μεγάλη “παρέα” των σκυταλοδρομιών δρόμου.

Ηλεκτρονικές εγγραφές έως την Πέμπτη 11/6!

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.vikos.relays.gr και δόθηκε παράταση έως και την Πέμπτη, 11 Ιουνίου (20:00) για να μπορέσουν να προλάβουν όσοι δεν το είχαν κάνει μέχρι σήμερα.

Επίσης εγγραφές γίνονται και στα καταστήματα Forthnet σε Ιωάννινα και Άρτα, όπου οι πρώτες 20 ομάδες θα είναι δωρεάν.

Δωρεάν εγγραφές όμως προσφέρονται και μέσα από την εφαρμογή του Βίκου, ονομαστικού χορηγού των αγώνων, στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο facebook (https://www.facebook.com/vikos.water/app_449668561853463).

Για περισσότερες πληροφορίες και επί τόπου εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον Οργανωτικό Διευθυντή των αγώνων Γιώργο Αναστασίου (6946 500 866).

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι