Η Οργανωτική επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου δρόμου "Στο Δρόμο του Δημητρίου Βικέλα για τη Σύρο", ανακοινώνει την συμμετοχή της Σοφίας Κασίμη

Η Οργανωτική επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου δρόμου "Στο Δρόμο του Δημητρίου Βικέλα για τη Σύρο" με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει την συμμετοχή της Σοφίας Κασίμη στον αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2015 στην πανέμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων την Ερμούπολη.

H Σοφία Κασίμη μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου η αγάπη για τον αθλητισμό ήταν δεδομένη. Σε ηλικία 15 ετών μπήκε στην ομάδα στίβου της Α.Ε.Κ.  

Οι διακρίσεις και οι  επιτυχίες δεν άργησαν να έλθουν. Ξεκινώντας με το σχολικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου 3ηθέση. Κύπελλο Νεανίδων 10 χλμ. 1η θέση ως αθλήτρια πλέον του Α.Ο Παραδείσου Αμαρουσίου. Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών 10 χλμ 3η θέση. Μέχρι τα 21 της, οι διακρίσεις και οι πρωτιές σε αγώνες κλειστού και ανοιχτού στίβου, σε κύπελλα και πρωταθλήματα νέων ήταν πολλές.

Στα 21 της αποφάσισε να τρέξει σε μαραθωνίους, και η επιλογή αυτή τη δικαίωσε, βγήκε πανελληνιονίκης, ενώ μέχρι το 2005 συμμετείχε σε 35 μαραθωνίους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2005 αποφάσισε να δοκιμαστεί στις υπεραποστάσεις, με συμμετοχές στον Ευχίδειο Άθλο, σε αγώνες 100 χλμ στην Ελλάδα (χρόνος 9ώρες και 25 λεπτά) και το εξωτερικό καθώς και συμμετοχές σε 24ωρα, 12ωρα, 65 χλμ. Το 2009 μπήκε στη ζωή της το Σπάρταθλο. Οι δύο πρώτες συμμετοχές της δεν ήταν επιτυχείς, έφτασε έως το 120ο κ 160ο χιλιόμετρο. Το 2011 η Σοφία έφτασε στο Άγαλμα του Λεωνίδα τερματίζοντας σε 35 ώρες το Σπάρταθλο.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

syros half marathon 2015

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

dimos syros
ΧΟΡΗΓΟΙ
blue star ferries siros travel
new balance timex ironman
loux wind
oshee zylo
life ergometriko kentro colalzen
sport24radio typokykladiki
super market neoriou makryoniths
estia oinoagora
salad shop to spitiko tis agnis
kanakari terpsixori syrou
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
syros runners emporikos syllogos kykladon
enosi radioerasitexnon kykladon replay media syros
hotel francoise koini gnomi
ippikos omilos kykladon running magazine
aigaio tv syrostoday
chopper riders syros hellas lesxi fotofrafias syrou
soma ellinon proskopon surou syllogos xromatosfairisis syrou
podilates syrou  
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
sportevent

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00